♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, May 17, 2013

Kejap ada Kejap tak ada..Macam Biskut..haha..

Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera.

Apa khabar semua..harap-harap sihat sokmo :), tuan empunya blog dan keluarga Alhamdulillah sihat..syukur diberi kesihatan yang baik...

Baca tajuk entri kat atas tu pun dah tahu...kejap ada kejap tak da...paham la kan? blog ni...ada pasang surutnya..macam perasaan manusia juga, hikss. Iyo la..dah menulis dalam blog ni pun namanya manusia...kekeke. 

Walaupun blog ni tak update..tapi time free kat office ni ada gak curi-curi baca blog kengkawan..mana yang sempat je la...as a silent reader...:)

kengkawan yang ada contact number saya..or Bbm , whatsapp or wechat saya..kalau tak berhubung di sini..kita berhubung di phone yer.....siapa la nak rindu kamu mek zura weh!hahaha..

Eh..eh silap upload la plak...gambar saya dan bf?...kekeke...sure adik ku marah nanti curi upload gambar dia ngan Fahrin kat sini...kekeke...(pinjam sat Achik up kat sini..kekeke). #Iklan jap!

Selamat berhujung minggu yer kengkawan semua....semoga hari minggu anda dihiasi dengan kasih sayang bersama dengan orang-orang yang tersayang....:)

Ingat lagi saya...hari ni 17hb Mei adalah hari ulangtahun kelahiran arwah mak mertua...Alfatihah untuk arwah...Ameen..

#insyaAllah maybe nak lepak Sungai Petani kut weekend ni..then kalau jadi nak pergi ke Selatan..mudah2an yang dirancang berjalan dengan lancar...ameen.

Wasalam...

Terima kasih singgah sini....

Love, Peaceee!
ZII



22 comments:

Adlin Mohamad said...

sama la kita kejap ada kejap xde kekekke

wantie said...

selamat berhujung minggu. bagi biskut sekeping.

Nad MamaZN said...

Hepi weekend kak!
Fahrin ahmad yg ensem!!!!

lieyalatif said...

Fuhhh dari sg petani ke selatan plak...jauh perjlnn tu zura...ape2 pun hati2 dlm perjlnn ok....

Mak mkn ati tgk adik mu dgn fahrin...jelessss!!

PinKy MoMMa said...

haiyoyoyo ai is minat sangat ngan pahrin nih..tp tak pernah terserempak utk amik gambar hahahaha..

badan ketak ketak uols.. ;p

Nurzakiah Hanum said...

singgah ptg

ieda immi said...

adik zura nie macam sepadannn aje ngan fahrin tuu
tang senyum tuu !

Kesuma Angsana said...

neway tq sudi singgah blog KA juga yer

Rinna said...

Sama laa ngan akak..kdg2 tuh mood tara mari laa.. citer ada tapi cam malas plak.. :)

el said...

ini semua poyooooooooooo bhahahaha

Myra Jay said...

Wahhh!! bergambar dengan retis tu :D

Zura@Iwan said...

Adlin~

hehe..
sm la yer..

Zura@Iwan said...

wantie~

haha..
biskut habis dh..

Zura@Iwan said...

Nad~

aha..adik kata fahrin encem..hehe

Zura@Iwan said...

lieya~

alhamdulillah lieya..slmt pergi n blk dr sp ke ipoh..

haha..jeles gk mu?

Zura@Iwan said...

Pinky~

hehehe...
adik pn jumpa fahrin sbb hal kerja ..hehe..

Zura@Iwan said...

hanum~

thks siggh..

Zura@Iwan said...

k.ieda~

sonok la adik sy akak kata gitu..haha...dia mmg minat fahrin..

Zura@Iwan said...

KA~

thks gak..

Zura@Iwan said...

k.rinna~

hahaha..
mls tul now kak..

Zura@Iwan said...

el~

apa yg poyooo beb...

Zura@Iwan said...

MJ~

adik akak..bkn akak..hehe