♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, April 30, 2014

Visit Baby Najlaa Admitted

Assalamualaikum..

esok dh start cuti..entry siap2..

Kelmarin petang lepas ambil Irfan kat rumah pengasuh..terus teringat nak visit baby Najlaa, dekat sangat rumah pengasuh dengan Lam Wah Ee hospital tu..lagipun Ummi Gie dan Mama kawan baik. Cakap kat Irfan, kita pergi tengok baby sakit ye.."a..mau..a..mau" kata Irfan..haha..kalau ajak pergi tesco..seronok la tue..huh

Najlaa admit sebab suddenly demam pns , lepas tu vomit....kesian dia, tak berapa selesa..merengek2 je..nak menempek dengan ummi ..

Abg Irfan tue slow2 asyik nak pegang Najlaa...Najlaa plak duk meraba2 muka abg Irfan...hehe...abg Irfan pun penah warded masa baby2 dulu...dua kali...huhu..

tengok..Najlaa menempek kat Ummi senyap la, sampai nak tidur pun atas bahu Ummi..tak sihat cam tu la kan...neway Ummi sabar ye...memang letih , ni semua ujian dari Dia kan...


Cepat2 baik sayang Najlaa.....inshaAllah tak de apa yang serius, jumpa lagi ye Najlaa..kita jumpa bila keluar hospital k.


jumpa lagi korang..
take care...bye.

16 comments:

Nurzakiah Hanum said...

semoga cepat baik

Nad MamaZN said...

ksian tgk najlaa...moga dia cepat baek

Gieyana said...

Thks beb psl sudi dtg..time ssh ni be kita tau mn satu kwn n sebaliknya..appreciate sgt2..now najlaa dh ok n myb kalau x da apa2 bsok hopefully leh dischrg. Tp aq confius psl da srg parent tue ckp time PH x leh dischrge. X pa la noh tggu besok cmna..

Rizziela said...

siannyer Najla.. .Abg Irfan nak minta adik lg ker tu :D

el said...

gws najlaa syg bucuk aunty :)
tc gieyana

Siti Fatimah said...

tak sempat aku nak pi lawat najla tu. aku tengah sibuk.

hmm... masa Naiim dulu mang warded gak dia masa baby. tapi time Aleesya ok. Ni pun dia dok demam. tapi sekejap sekejap je la..

Z@i Z@mR33 said...

Moga Najlaa cpt sembuh

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Hanum~

ameen..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Nad~

bb sakit kan..
kita simpati..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Gie~

tk per..ak pakai terjah je noh..
kalau plan takut tk jadi..nk tggu iwan blk mlm dah...lgpon alang2 amik irfan, sian plak nk tgk gk keadaan najlaa beb..

alhamdulillah najlaa dh ok..syukur sgt2.

eh boleh la discharged time PH...time cuti sbtu n ahad pon bleh..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Ziela~

najlaa dh ok ziela..alhamdulillah..

hehehe...dia nk ajak main tu ziela..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

el~

alhamdullillah dh ok kan
berkat doa kwn2...

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Siti~

tk per tie..
doa kwn2 dr jauh pon ok dh tu...

bb tk sm beb....tu semua ujian dr Allah kan...ada yg senang ada yg susah..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Zai~

ameen...
alhamdulillah najlaa dh ok

QasehnyaRania said...

najlaa dah keluar wad ke?
harap bby najlaa dah smbuh.. aamiin

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Qaseh~

yup..
dh keluar wad..
alhamdulillah..semakin sihat