♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, April 14, 2014

Hujung Minggu..

Assalamualaikum..

Salam isnin...kembali di sini, kembali berkerja
nak update gambar dr dalam phone dulu la
macam biasa, gmbr dr camera sony..tak transfer lagi nie

haihh...rindu Irfan, sekejap je dua hari spend time dengan Irfan
Mama nak hantar kat Mak Ani(Pengasuh) td pun..
macam kesian...sedih pun ada...apa la daya Mama syg
Maafkn Mama ye...

weekend dah seronok ronok dengan kakak2 sepupu ...
bawa pergi kenduri kat bukit mertajam
lepas tu lepak rumah kat Sungai Petani..
kali ni kakak ada...gelak ketawa, gaduh2 manja dengan kakak..hikss




 kan Mama dah kata..Irfan syg sgt kat Kakak2...

selit sat gmbr Mama dengan Emisya...budak ni makin montel, dulu kecil2 kurus jek
haa..suka tul la pakai Jubah ni dengan shawl hot red ni...rasa mcm nk pakai jubah je tiap2 hari..
selesa..hehe..lari tajuk!..kekekeke..

tata...see uols again...
thks singgah sini ye..

pstt; ada pesanan utk silent reader or sapa2 la ye..kalau ada la.
blog ini kisah sy dan keluarga tsyg serta yg rapat dgn sy, so maaf la kalau
ada yg terasa ka apa ye...ada yg tergugat ke apa...
sy hanya insan biasa..if i need to delete my blog..i will.. inshaAllah

28 comments:

Nad MamaZN said...

alaa
sape plak la yg wat akak terasa ni...
jgn la sampai delete blog kak... :(

Nurzakiah Hanum said...

jangan la macam tue

aTieYusof Family said...

Suka tgk pic2 Irfan..
alah, siapa plak yg tak suka tu..isk! sabor je lah.. kita ni just nak kongsi kisah suka duka kita.. sabar bebanyak Zura..

Kesuma Angsana said...

hehehe baguslah irfan boleh get along dgn sepupu2 die !

attyfir said...

mmg cantik zura pakai jubah
kty skrg mmg selesa berjubah..
jgn lah zura..kdg kty jd silent reader kalo tak komen.

Siti Fatimah said...

hok aloh naper ni? erk.. nak stop berblog ke? wat derk je.. memang susah nak puaskan hati semua orang.

Myra Jay said...

Suwitnya irfan kiss gitu..heheee


kak, sapa plak ni yg buat akak terasa bagai ni.... :)

aTieYusof Family said...

Melawat Zura & Irfan..:)

el said...

wahh syg betul irfan ngan kakak2 sepupu dia ek
igt lagi iols jumpa emisya tu ms kita 1st jumpa kan
kecik n comel je dia..biasalah setiap org akan berubah..budak2 pun :)

erk!!!nape smpi nak delete blog ni
x sayang ke woii
abaikan org2 mcm tu

Gieyana said...

Irfan suka nk bkwn tu..next y

Gieyana said...

Cont: next year klau hg hntaq dia g school cfm lg dia suka..

Aq pon dh tahap borink dh lyn blog ni..tht why update n bw pon so so..mmg dh jrg bw pon..

Cho Zila said...

aayang dia ngan kakak2nyerkan... ala siannyer diakan memang 2 haricam tak cukupjerkan...
sibukker zura sekarangn...

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Nad~

ada hal sket arr
tk per la..hrp org tu faham

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Hanum~

hikss..
risau kita ni fikiran perasaan org..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

aTie~

thks atie
bkn org tu tk suka atie, tp dia mcm tk senang cerita2 kt sini..hehe

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

KA~

aha..dia kenal rapat dh cousin2 dia kak...

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

kty~

tu la..ingt raya pon nk pakai jubah je..hehe

thks ye kak...

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Siti~

nk stop syg gk..
tp cuma tk update lebih2 la..hehe..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

MJ~

kakak2 ni kira jd mgsa irfan la..haha

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

aTie~

thks tie...
sorry tk dan nk BW

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

el~

aha..dia syg beb..
kalau sebut nk jumpa kakak2 je..
sure dia duk ulang je..hehe...

aha..dh bsr n chubby emisya ni, dl kurus dia tk brapa sihat kan..now dh ok sket kesihatan dia..alhamdulillah..

inshaAllah cuba tk delete la blog ni..cuma kawal sikit..mk srh org tu kawal emosi..ahha

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Gie~

tu la..dia nk berkawan...
kdg2 sian plak dia, duk umah BS tk de kwn, dia tk taw nk buat apa..huhu

tu psl bila jumpa cousin2 or kwn2 ka..dia xcited ..hehe..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Gie~

inshaAllah..moga irfan suka pegi school..xcited gk nk hntr dia gi school..hikss

boring kdg2 kan...ntah lah, mls pon ada..haha

Ayu Ayunie said...

mmg syg irfan kat kakaknya tu.. alololo... mmg kan.. kenkadang kiter tak sangka da yg terasa hati dgn kata-kata kiter... tu yg kenkadang kena berlapik juga tulis lagi2 psl family.. huhu..

ieda immi said...

irfan dah semakin besar
lama x mai , rindu benar rasanya
dikk akk mood M x habis layiee x tahulah

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Cho~

aha dia mmg syg kt kakak cousin dia..hehe

mmg tk cukup rasanya...tk per ini satu pengorbanan...smoga bsr nnti dia faham...

yup..sibuk sket la kak..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Ayu~

syg2...sat gaduh..sat main..hehe..

hehehe...mood sm mls nk blogging ayu..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

k.ieda~

ya kak..
dh makin bsr dia..
syukur ke hadrat illahi..
moga mood M kak pergi jauh2 ye..hehe