♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, April 29, 2014

Gigih....Gagah....

Sekadar mengisi ruang kosong di dada entry blog ini...:)

Peel anak kecil menciut hati Mama dan Baba...untuk tatapan kamu sayang..!

 ehh..bukan nak ceta mak dia yg pakai tdg merah ang2 tu..anak teruna kat belakang tu..yg gigih berdiri steady je, bahkan mata dah stim ko...  

 cer tgk....nak berkepit gak kat Mama dan Baba ha....

 kan...kan...dah lena.....mengantuk sgt, tp gigih dan gagah nak bertahan...

 akhirnya tewass.....

 chuppp...nak interframe encik laki jap....sporting!

 ha..si teruna tu yg lena diulit mimpi tak sampai beberapa minit...terus jaga sebab dapat kezutan dari kakak2 sepupu dia..

 terus mata segar bugar......
maceh kakak tasya dan kakak misya...buat Irfan happy!


daaa..itu je Mama nak cerita kat sini...
uols sure anak2 pun ada yg macam tu kan?

14 comments:

::NureeN:: said...

eh, bantal bucuk irfan clr pink ker??

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Nureen~

clr red la beb..
pink mn leh..haha..

Rizziela said...

syoknya ada orang dok teman

Nad MamaZN said...

hahaha..irfan, irfan..
nayli xpenah lagi wat gitu..
zakwan penah gak 2-3x..
last2 lebur tido tros hehe

mamaarifakeem said...

Laaahai..boleh lena irfan cenggitu pun..ihiks... mcm2.. :-)

aTieYusof Family said...

So sweet lah Irfan ni...:)

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Ziela~

aha..
paklong rajin nk bw ank saudara jln2..teman irfan

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Nad~

hahaha..
irfan ni mmg arr
syok duk kt tgh tu nad

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

mamarifakeem~

bleh aje..
penah dia tidu smbil berdiri gk dlm keta..kahhh

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

aTie~

sweet kn..haha

el said...

iols suka tgk uols pakai tudung merah ngan pepel..berseri2

cam nak beli je shawl merah pasni..hahaha

irfan awat tido lagu tu haha

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

el~

ya ka? hehe..macih
ak masa pregnantkn Irfan mmg suka merah..hikss..lps tu trs suka ..

sila2 beli shawl merah..cantik beb...

irfan dia tido berdiri dlm keta pon penah beb..haha

QasehnyaRania said...

ceng gitew pon lena ye irfan.apa pon boleh bah.hihi

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Qaseh~

hahaha..
cm tu pon dia layan tido Qaseh..
gigih kan..