♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, April 11, 2014

Irfan pakai baju jersi Pulau Pinang

Assalamualaikum...
Salam Petang Jumaat,
Entry pagi tadi..tak de apa2 sebnrnya...
Tiba2 je ayat2 itu muncul dalam kotak fikiran ak
Terima kasih kwn2 yg ambil berat...Love uols..

ok dah ..layan gambar Irfan lagi best...hikss

 no..no...jangan ambil gambar saya!..hahaha...

 eee..gatai la telinga tengok sampah kat bawah2 ni..haha

Irfan dengan baju jersi Pulau Pinang....smart pula dia pakai..
Nanti Baba beli jersi Kedah dengan Perak pula noh....
Baru adil kan..kan..kakakaka..

Jom nak main bola...weekend ni kita main bola..haha
Happy weekend semua..
Tata....

16 comments:

Nurzakiah Hanum said...

NK JOIN MAIN BOLA
HAHA

aTieYusof Family said...

Happy weekend Zura..
amboii Irfan bergaya dgn ensem pakai jersi tu..hehe

Gieyana said...

Aq nmpk irfan big boy dh..smart3..

Nad MamaZN said...

haha! cute giler kata no, no :P
hepi wiken kak!

Siti Fatimah said...

dah makin besar budak ni. bagus tu kasi dia bersukan. otakpun cepat berkembang....

Cho Zila said...

amboi tak suka tengok sampahkan... comeljer dia buat gitu..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Hanum~

jom..hehe

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

aTie~

baba dia yg belikan tu..hikss

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Gie~

dlm gmbr nmpk cm big boy noh..
kt luar biasa je dia..hehe

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Nad~

kahhh..tu Baba dia ambil gmbr
dia buat Peace la nad..haha

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Siti~

ni dia ikut Baba dia gi bersukan la nie...

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Cho~

kalau nmpk smph..mmg dia gtaw smph..haha..

QasehnyaRania said...

janji tiga negeri ada koleksi.
tapi kan kalau tiga2 org pakai mesti cute.seragam gitew .hihi

el said...

hhahahaha cute je ckp no no no hehehe
wahh pas ni semua koleksi baju bola sepak irfan semua ada lah ek

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Qaseh~

tu arr...
tggu Baba dia la beli..hikss

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

el~

haha..tu irfan buat peace la weh..
mcm nmpk gaya kata no..no.. kan