♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, April 8, 2014

Balik Kampung..

Assalamualaikum...
baru sempat nak update blog ari ni....


duta balik kampung katanya..so weekend ritu balik dengan Irfan dan Ayang , adik yg baru konvo hari tu kat Ipoh datang lepak Penang, so bleh temankan Angah dia nie blk kg..suami handsome tak ikut, sebab ada urusan hal ehwal sukan dia lah...tournament volleyball di Ipoh juga.

Angah dengan adik2...and lovely son..


 selfie with mak..:)

Langkah kanan...sampai2 je rumah, mak ajak pergi kenduri dekat area2 situ je...so apalagas, jom makan nasi kenduri..nasib baik ak pakai dress...hehe..


hari Sabtu kat Selama ada pasar petang...mmg kalau balik, ak sure datang..sopping makanan je pon..lepas cergas beli makan bagai, sempat balik rumah...hujan turun dengan lebatnya di Selama, Irfan pula sempat pau Mama dia beli 4buah kereta kecil nie....:)

itu aje kot..nnti update lagi....
thks drop by here...

26 comments:

:: idzwa :: said...

SUKA NYER GAMBAR SELFIE... :) SUKA!SUKA! :)

syawalsimpsons said...

adoi lamanya tak balik kampung ni...boleh join ngan aku ni, suke selfie..ahahhahah

Nurzakiah Hanum said...

wajah2 ceria

QasehnyaRania said...

syoknya ada peneman balik kg dikala en suami sibuk.
saya kalau ciksuami sibuk, kenderaan utama naik bas le.hihi.ate sorang je kn..

cepat udpate..

Nad MamaZN said...

akak pun kena beli monopod gak ni haha!
elok je irfan tido kt seat blkg tu..
suka tgk anak2 yg bleh tido sendri cam irfan..

MAZLIZA ABD RAZAK said...

Cantik keta tu..kontot2 jer.
ceria ja semua :)

aTieYusof Family said...

seronoknya balik kg... muka pun happy2 semuanya...:)

wantie said...

syok noh dpt balik kampung. memang happy sesangat. tambah tambah dapat jumpa mak.

lieyalatif said...

meriah betul hah duta kite ni...dgn mak2 nyee di ajak selfie ekekeekekek...sporting jek mak zura yeak heehehehe...

betul2 langkah kanan la zura..sampai2 kg dah kene pi makan kenduri...kenyang perut suka hati gitu kaedahnyeeee ekekekeekek

nak buat camne zura, tu le bujang diva terhangat so kene laa redhaa kalo kene paw ape2 pun ekekeekek....bertambah2 laa koleksi car irfan yeak...

Rizziela said...

sportinglah mak zura

bestnya sekali sekala the gurls ajer yg ada :D

mama ila said...

seronoknye dapat balik kg sendiri kan =)

Cho Zila said...

comeljer kete irfan.. akak der nampak haritu kete comel gini tapi anak semua girl lak...
balik kampung memang kenalah gi pasar sehari baruler syiok makanan dia tak sama cam kat bandarni.. lebih rasa kasih sayangnyer...

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

idzwa~

hahhaa..
sekali sekala layan gk...

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

sue~

ak kg dkt kn..alhamdulillah gigih gk blk kg wpon suami tk de..hehe

hg mmg suka selfie ak tk leh lawan..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Hanum~

ceria2 sll..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Qaseh~

aha Qaseh,
lgpon adik nk blk kg sgt..
so bw dia blk la....

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Nad~

hahaha...
perli nmpk nad nie..

irfan tu dh betui2 nk smpi umah atok opah dia br tidur nad, sbr je la..bila smpi je..dia bgn semula..cergas plak tu..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Maz~

tu la...
irfan pilih sdiri tu..
comey2 je..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

aTie~

terutama irfan..seonok sgt dia..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

wantie~

sapa tk sonok blk kg weh..
tk kisah la dpt mkn mskan mak ke tak..asal dpt jenguk tgk mak abah..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

lieya~

harun tul ko lieya...gie la kasi trademark kt ak..duta blk kg..haha....

mak ak tu malas benornya nk amik gmbr..kena pksa ngan anak2..haha..

tu la psl weh...lgkah kanan tul, mak ak lgpon tk masak dia tghari tu..hikss..ak blk surprise dia gitu...

ya la weh...irfan pilih sdiri keta tu , tk belikan nnti dia bising2 plak..beli trs leka ngn car tu jek..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Ziela~

mak kena pksa ngan ank berselfie..kkui2...

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

mama ila~

ye betui tu..
sapa pon blk kg sure sonok kan..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Cho Ila~

ye ke..meh kasi Irfan kak..haha..

ya la kak..psr mlm dia, mkn je sy cari...kuih ganjus ritu tk dan nk beli..ramai sgt, hari nk hujan..so kena cergas blk..

Myra Jay said...

Tak sangka kita ni sekampung, nanti raya boleh terjah kampung akak :)

Myra lepas arwah tok takdak, memang da jarang balik sana

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

MJ~

myra kg selama kt mn? mai la nnti raya ka..

kak..tokwan ada lg..then mak abah pindah duk selama..so kerap la blk gk.