♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, April 21, 2014

Happy Monday | Happy of Faces..

Assalamualaikum...
Salam Isnin..Salam Sejahtera...:)








Habis sofa mak long korang kerjakan ye....
tapiii...sebenarnya mak long yang mengajaq..kahhh!
sebab Irfan suka tul ha buat khemah2 nie.....bestnya...
mak long nak join sekali, tapi tak muat....huhu
syok jadi anak2 kecil ni ha.....
bebas je dorang nak buat apa pon...happy sokmo...
well...as parent also kena happy sokmo...
hidup ceria...keluarga sihat....cewahhhh!

ak tak dak cerita sebenarnya...
cuti hujung minggu dua hari ni..sibuk dgn keluarga
dan yg best....
pengalaman dapat join kawan buka booth kat USM...
ak gi menyelit2 je...buat ramai kata org utara..hehehe
ak selit gak Coklat IQ CocoDamia tu...
nk gtaw...ak dh jadi Pengedar Sah Coklat IQ di Penang
area Jelutong/Georgetown...boleh le call/sms/whastsapp 0194211226
nak rasa kesedapan coklat IQ kena la try...hehe
sedap habaq hang!hahaha

ok lah...yang tu dulu nk sembang kat sini...
daa...thks uols..

18 comments:

Sidratul Muntaha said...

samalah zura
takde citer benda sangat
blik2 masak dan masak
tu la keje aku hujung minggu
dah anak2 pun kuat makan
layankan je

Nad MamaZN said...

comey yg dok tgh2 tu..manis jek :)
semoga sukses dlm biz kak! :)

syawalsimpsons said...

sama la ngan aku ni pon beb, tak do cerita sangat pon kan...

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Ayu~

ya la beb..sejak dua menjak ni
mmg slow skit ak ni ha...
tgk la sok2 ka..mai idea nk update..hehe...

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Nad~

bdk sorang tu mmg manis..
kalau org jumpa dia..puji dia comeyy!

ameen..thks dear
buat kecil2 gitu..
akak suka coklat..
so try2 la join biz ni...
semoga dipermudahkan..ameen..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

sue~

ak ni..
nk BW pon tk de masa..
blk umah lg la tk tgk tenet2 ni..huhu..

lieyalatif said...

hahahaahaha ni laa pemainan best mase kecik2...lieya sendiri pun pernah punggah kusyen mak sebb nak buat kemah heheheehe...

tapi skrang dha canggih kan zura, beli jek laa kemah ikea tu ke ....dulu kite buat sendiri hah punggah kusyen mak...bising2 mulut org tua tu mengomel heheheehe

Rizziela said...

syoknyer Irfan ada kakak2 yg melayan dia..sepah pun x pa la Zura..anak happy tu yg buat kita hilang penat sat

el said...

iols suka pic 2nd tu
hahahaha muncung mulut tu semua

PearlVelvet SueQys said...

salam singgah ptg membaca bila ada masa free2 ckit..

::NureeN:: said...

khemah, si elly buat ngan rak baju yg ada roda hahhaa...
slalu rak tu aku buat sidai baju kat 2nd bilik..
sorry lama x bw, bz ckit

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

lieya~

tu la..irfan ni, baba dia la suka ajak berkhemah gk..haha..

ya la..skrg dh ada khemah cggih kan...hehe

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Ziela~

ya la..dia kalau ada kwn nk main
mmg sonok la ziela...

kt umah sll benor sepah mainan dia..mmg suka cm tu..hehe..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

el~

hikss..
tu la..ak snap pic
dorang buat mcm2 mimik muka ha...
bdk2 kan..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Pearl~

thks siggh sini ye..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Nureen~

hahaha...
ni ak la yg mengajar..
irfan suka la..hikss

sorry ak pon lama tk bw beb..

QasehnyaRania said...

wah.good luck akak.
coklat tu org dewasa mcm kita blh jga ke makan?

syokkna buat khemah.hihi
kalau maknya comfirm runtuh :)

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Qaseh~

thks dear..
ya..bleh sgt..semua golongan bleh je mkn..nak ke?

hehe..
syok plak kalau dpt join depa..