♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, April 1, 2014

Bercinta dengan mereka..:)

Assalamualaikum...
Alhamdulillah, hari ni di negeri Pulau Mutiara hujan ...syukur sgt,
Biar lambat asalkan selamat...selamat hantar Irfan di rumah pengasuh,
Mama pun selamat sampai office, Baba pun sama...

Time weekend la..Mama nak dating dengan Baba dan Irfan..=_=

Jeles tengok mereka berdua ni..intim sgt..kalau ada Baba, Irfan asyik dengan Baba je..(tu pun nak jeles Mama nie)hehe..



makan sedap sekali sekala.....

makan bersama-sama.....gelak ketawa bersama, Irfan nanges Mama Baba cool down kan...hahaha...

cinta hati saya....:)

Lapaq2....lambat lagi tenghari nie...huhu

Esok saya cuti....:)

Lama tak blogwalking rumah kawan2...nanti free saya terjah ye...

Thank you semua yang rajin singgah sini...Love Uols..

20 comments:

Nurzakiah Hanum said...

HAPPY FAMILY

Nad MamaZN said...

sweet!
suka tgk...
moga terus bahagia...

Kesuma Angsana said...

tumpang gembira tgk kawan2 bahagia !

lieyalatif said...

BEB...sgt terliur okey tgk makanan2 yg ade...air tu pun menggugat iman aku heheeheh...

wahh cuti lagi...lik kg lagi ke...duta lik kg katenye kan heheehhe...ape2pun selamat cuti sok beb...take care...

irfan hensem meh sini aunty nak kiss pipi sikit!

wantie said...

ha..cam tu ler... bahagia selalu yer.

mamaarifakeem said...

Anak baba ye...ihiks.. happy family :-)

Zura@Iwan said...

Hanum~

alhamdulillah..

Zura@Iwan said...

Nad~

ameen..
thks nad

Zura@Iwan said...

KA~

sm juga dgn KA..
ada gembira dan sedih dlm kehidupan ni kan..
itulah lumrah kehidupan

Zura@Iwan said...

lieya~

hahaha...ko ni mkn byk pun tk per, slim weh...ak ni tk leh mkn byk kit..mula la perut naik..haha..

air tu pestime order...share 3org..hehe..

cuti adik konvo la beb..blk kg weekend pun bleh kot..haha...

nk kiss kena jumpa la..

Zura@Iwan said...

wantie~

ha..
cm ni la weh
cm mn lg kan? hehe..
alhamdulillah..
sm la cm hg pon..
happy sokmo..

Zura@Iwan said...

mamarifakeem~

part2 tertentu dia cari Baba dia la..
tp kalau ada Baba..mmg dia intim ngan Baba dia..

el said...

kerap gak uols mkn sekali atau berdua ek..sonoklah tu hehe
irfan dah kenapa tu ngis2..hehe

Cho Zila said...

bercintalah dengan penuh kasih sayang... yang ni takkper...

QasehnyaRania said...

skali skala ok je.hihi
cinta hati pengubat hati kan
akak, saya dh jawab pertanyaan akak dlm komen lepas.

dlm entry terbaru :)

YanIrfanZur said...

el~

ok la beb..kdg2 time keja laki ak free dia ajak lunch, kalau ak ajak plak..dia free dia mai..mmg tk penah membantah gitu..haha..alhamdulillah dpt mkn bersama

irfan nk main air tu la..

YanIrfanZur said...

Cho~

hahaha..
tk taw nk taruk tajuk apa la ni..

YanIrfanZur said...

Qaseh~

time tingin nk mkn kt luar qaseh
bkn sll kn..quality time with family gitu...

hainom OKje said...

Betul betul....time cuti le kita nak bergather gather dgn familykan....makan makan...
Bila Irfan nak berkawan ni Zura?

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

okje~

tu la..kdg2 time cuti rasa mcm tk cukup gk kan..
inshaallah doa2 la ye..