♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, March 5, 2014

Wordless Wednesday | Cute...Sweet...So Lovely..

Assalamualaikum...
Salam Hari Rabu...

Anak2 anugerah dari Allah SWT...sangat indah..cantik..

 anak sepupu...comey sangat...

 kamu telah meninggalkan kesan di tudung Maklong ye,kesan air liur basi...dukung dia sampai tertidur ha,maaf lupa la nama kamu...huhu..

 Irfan tak kisah Mama ada baby pun...sebab ada sepupu2 kawan bermain...Irfan bersama Kakak Tasya, Emysha dan Amanda...

 Budak cute dah besar....Emysha, kecik2 Mak Long dan Pak Long suka bawa jalan2, sebelum Irfan ada....bagus ingatan Emysha, ingat lagi kan Mak Long bawa pegi ladang anggur di Sik..hehe..

Suka gelak mengekek...bila snap gambar ...suka tul!..Amanda owhh Amanda...hehe

Nice....:), Sayang anak-anak Mama...

# full story..next entry ye..:)

28 comments:

Sidratul Muntaha said...

comey nau budak2 ni rasa nk gigit2 je

Nad MamaZN said...

Irfan xdak sepupu lelaki ye?
Ramai dayang dok layan tu
Syok la irfan :)

el said...

comey tul budak yg uols dukung tu
dah mcm anak uols muka pun nak sama

Ct Noraishah said...

comelnya..

Cho Zila said...

akak suka Amanda... nampak comeljer.. budak baya2tu memang akak suka...

mamaarifakeem said...

Comel sgt! :-)
Besar jd rebutan ni..hehe..

::NureeN:: said...

mmg comel..
ambik berkat kecomelan dia wei hehhee
irfan dh bersedia..
doa moga ada rezqi irfan dpt adik :)

Nurzakiah Hanum said...

cutenya kanak2

aTieYusof Family said...

comel-comel semuanya..so cute..:)

:: Mrs.Eady :: said...

comel :)

wantie said...

ambik aura weih.. mana tu ada rezeki anak perempuan lak nanti. seyes comey..mcm princess..

Zura@Iwan said...

AYu~

tu la..tmbh2 hat kecil tu..
haihh...cium mmg tk kesah pon..ahha..

Zura@Iwan said...

Nad~

side akak pon tk dk sepupu laki
side abg pon sm...so irfan dkelilingi sepupu2 perempuan semuanya..dia abg long la gitu..ahha..

Zura@Iwan said...

el~

tu la..putih kan..geram ak...
mau je kt aku bb tu..siap smpi tertido uols..hehe

Zura@Iwan said...

Ct~

comey kan...

Zura@Iwan said...

Cho~

hehe..
ye la baya dia mmg terkedek2 ag jln pon..haha..

Zura@Iwan said...

mamaarifakeem~

hikss..
putih bb kecil tu kan..

Zura@Iwan said...

Nureen~

ameen..
pandai la hg noh..
hg taw plak irfan dh bsedia gitu..ahha..

Zura@Iwan said...

HanuM~

kanak2..mmg cute kn..

Zura@Iwan said...

aTie~

mmg comel kan...

Zura@Iwan said...

Mrs Eady~

ank2 kamu pon comey..

Zura@Iwan said...

wantie~

ameen...
amik aura dl ..
inshaAllah ada rezeki tk ke mana iya dak..

QasehnyaRania said...

comwy comey belako.
tgk sis dukung bby tu alahai buat saya tak sabar nk dukung anal sndiri.
doakan utk saya ye sis smga baik baik aje dan dipermudahkan urusan hendakNya

babYpose said...

Assalamualaikum, comel-comel semua, Emysha so princess like, senyuman manis

Rizziela said...

Emysha tu muka mcm Aishah yg Legenda Mahsuri tu kan zura? Cantik sangat

Zura@Iwan said...

Qaseh~

tk per...sabar ye..
inshaAllah one day Allah perkenankan permintaan Qaseh..
akak doakan ye...

Zura@Iwan said...

babYpose~

Waalaikummusalam..
emysha tu mmg cute ..dr kecik lg..

Zura@Iwan said...

Ziela~

ya ka?
ada kata muka mcm Mia..hehe