♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, March 18, 2014

Liga Premier 2014

Assalamualaikum..
Happy Tuesday, hope kamu semua sihat selalu..

Kebetulan lalu kat area Stadium ni...
ada perlawanan bola antara team Pulau Pinang vs Felda United FC
Liga Premier 2014 tak salah ak .

Baba Irfan apalagas mengadu keinginan nak memeriahkan suasana..:)
Layan je lah keinginan birthday man yang tak berapa hari je lagi nak birthday.




 result seri Penang 1 - 1 Felda...

Irfan dengan baju mickey mouse dia...hahaha, tak plan atenya....
ada je baju jersi Pulau Pinang Irfan...next time la pakai kalau Baba teringin nak masuk tengok lagi..hikss

sesekali layan apa salahnya kan...hehe

Peace kacang peas..=_=


16 comments:

Nurzakiah Hanum said...

SYOKNYA

Nad MamaZN said...

merasa irfan masuk stadium.. behave x dia kak? riso nk bwk nayli ni..hihi
ceh, mak dia yg lebey2 plak hahah

lieyalatif said...

bagus zura nak gak masuk stadium...lieya ni siyes tak suke bola zura....mmg tak kan masuknye..hahaahah tapi seb baik en laki pun jenis bukan suke tgk bola kat stadium..tapi lieya sporting jek kalo die nak pergi, pergi jela ngan member2 kan....

cantik kasut irfan...smart woo!!

syawalsimpsons said...

seronok sesekali masuk kan..mmm..laki jemah tu kaki bangku..tak suke ngan bola...alahai...binik dier suke ngan futsal..

attyfir said...

wah..mesti irfan seronok tgk football game..mana tau oneday leh jadi pemain kebangsaan wakil malaysia.

el said...

hubby iols ada ajak pi tgk bola
soriiii lau nak pi tgk bola kat stadium pergi sndiri..iols lg suka lepak atas katil hahahahaha
sori iols x minat ngan bola sian hubby..tp lau hubby nak pi dia boleh je nak pi ngan kwn2..tp dia nak gak ajok bini dia ni ha..so xdapek nak nolong hahaha

ritu iols ada lalu kat stadium cerah kemain...ada bola..so uols ada kt situ lah ritu ek

Zura@Iwan said...

Hanum~

bleh la..pertama kali mama dan irfan tgk football kt stadium

Zura@Iwan said...

Nad~

alhamdulillah..
behave gk dia..
tp kdg2 ada gk datang boring dia tu
dia nk pegi main ngan kawan2..hehe

Zura@Iwan said...

lieya~

zura tgk bola tk per
tp kalau reramai dlm stadium mcm mls nk layan
that day..hubby ajak gk..so kita layan gk la..haha..

kasut baru dia tu..hikss

Zura@Iwan said...

sue~

tu le..
kebetulan..tk plan nk masuk

Zura@Iwan said...

atty~

ameen..
inshaAllah kak..

Zura@Iwan said...

el~

ak kebetulan lalu citu,
hubby ak ajak..ak pegi last week friday, tk slh friday ni pun ada lagi.

hubby ak mmg suka ajak bini & anak dia..hehe...sm2 mengharungi pengalaman, cuma certain2 time je tk dapat nk ajak la..hahaha...

wantie said...

dah berkarat aku kat penang ni. tak pernah ku jejak kaki kat stadium tu. hahahaha...


best. santai anak beranak.

Zura@Iwan said...

wantie~

ak penah dl masa sek masuk stadium ni
wakil sukan la..hehe..

ini kira kali kedua la kot..kali ni ngn suami + anak..hikss

Cho Zila said...

akak dulu masa duk Ipoh memang kalau der perlawanannjer ambik kesempatan tengok bola..best ooo... tengok betoi2 depan mata memang seronok ....

Zura@Iwan said...

Cho Ila~

oo ya ka kak.
suka layan juga ye

sy pestime tgk real game bola ni..hehe