♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, March 26, 2014

Lunch, Chit Chat With Tie and Nureen..

Assalamualaikum...Salam Petang,

Jeng..jeng..jeng...kekekeke..
Ada gak bahan ak nak update kat sini kan...hmmmm

fresh dari oven. lunch tadi dengan mek-mek nie....dalam kul 1.00pm waktu lunch ak la..12.45pm cm tu, dorang nii..dah terpacak kat Noodle Station tu...ak je lambat, kan ak ni VVIP..kakaka

Bukan selalu nak mengedate ngan Tie dan Nureen ni...tak cukup korum, lagi dua org memang susah sikit nk date..El dan Gie, korang mmg lebih VVVIP dari ak...kui3x, siapa la ak kan, hanya insan biasa ..ewahhh3x..

Kalau dorang tak free tak ajak ak...tak dapat la eden nak ada peneman lunch. Selalunya alone jek...or ada gak kadang2 lunch ngan my officemate..or ak tak makan..puasa je malas nak keluar lunch...kakakaka, ada gak sampai tahap gitu..hahaha

tunggu ak ..sampai dorang pun dah ngap makanan masing...tunggu la ak makanan ak pula....meh kita snap2 dulu sementara tunggu order ak plak sampai...

klik2x....peacee! tak perlah...muka ak nampak sipi2 pun...yg penting nampak senyuman manis mek Tie...wakakaka..

dah posing tersembur kepala plak...ate monopod kan tak beli lagi, kekekeke...guna la tangan sendiri...kekeke

 sampai dah keow teow grg ak...tak lalu nak makan nasi....huhu....

lemon tea panas....lama2 sejuk juga, tp kan rasa mcm panas la pula kat dalam Noodle tu, aircon rosak ka....hahaha..meleleh2 peluh weols...

Terima kasih ajak ak lunch sekali ye...:)
InshaAllah nanti free date lagi k..

Peacee!

27 comments:

Nurzakiah Hanum said...

enjoy ur lunch

el said...

sedap ke makanan kt situ?
amboi x ajak iols pun
lau ye pun ajok lah iols
ni x ajak pun
xpelah iols majuk 18bulan kbai

Kesuma Angsana said...

wah seronok dpt date2 mcm ni selalu yer

Cho Zila said...

syioknyer yer,,,korang memang kenal sebelum berblog atau dah berblog baru kenal2... meriah gitu... kalau kedai takder aircond memang tak beolh tahan...

Nad MamaZN said...

bestnya!
dah jd geng kan
syok la ;)

Rizziela said...

seronokkan kalau ada member blh ajak lunch2 together

Rinna said...

Wahh meriah together2..yer.. :)

Nad MamaZN said...

lupa la nak balas balik...

oo pasal dok shah alam tu xpe, saya paham..
ada hal yg lebih penting kan
xpe, its ok :)

nak jawab soalan plak
itu restoran, bukan dewan
tu yg nmpk mcm tmpt terbuka je :)

ps: ala x jd p penang! frust saya! :(

::NureeN:: said...

wahh laju...
muka aku sayu jerr.. x ceria arr
nmpk pucat plak dlm n3 hg ni
aku jerr x der gambo.. mls nk snap hehehe

Zura@Iwan said...

Hanum~

thks..

Zura@Iwan said...

el~

ak suka nasi grg , hainan chic chop sedap..tp klmrin order keow teow grg..sedap gk la..

ak tk taw hg still cuti weh..
jom la date...

Zura@Iwan said...

KA~

tk selalu pon date KA..
ni semua ikut pasa time masing2..free or tk je..

Zura@Iwan said...

Cho~

ada yg kenal sblm berblog...hehe
kedai tu tk taw la knp klmrin rasa pns..huhu

Zura@Iwan said...

Nad~

tu la..
alhamdulillah ada kwn2 baik mcm ni..
kalau nad ada dkt sini kn best gk..

Zura@Iwan said...

Ziela~

tu la..zura ni sll je mkn sengsorang
or taupau je..

Adlin Mohamad said...

wah geng2 penang lunch together2 eyh ..

Zura@Iwan said...

K.Rinna~

hehe..
gelak2 mengekek kitaorang bila ada yg buat lawak.

Zura@Iwan said...

Nad~

huhu...
rasa bersalah gk nad..tk rojer sapa2..;( sorry ye..

oic..buat kt restoran rupanya..tu yg tnya tu..haha

owhh tk jd dtg penang ke? ala..huhu

Zura@Iwan said...

Nureen~

hahaha..
mmg ak pantas..
tk de bahan nk update kan
taruk je cerita ni..hehe

mn de pucat muka hg..ok je

Zura@Iwan said...

Adlin~

aha.
sekali sekala mengedate adlin..

wantie said...

tengok muka aku tu.. bermandikan minyak.. rasanya dah boleh perah wat goreng ikan kot.. adei..

nanti ar aku updated, tak de masa lagi. banyak listing entry duk nunggu..
pelan pelan kayuh

Zura@Iwan said...

wantie~

ak pon kalau pns sgt skrg..muka mmg bleh berpeluh beb..hehe..

tk per2..pelan2 updated

MAZLIZA ABD RAZAK said...

Sedapnya..nmpk koey teow goreng tu :)

aTieYusof Family said...

seronoknya chit chat dgn kawan2 baik ni... hehe

Zura@Iwan said...

MAZ~

aha sedap juga la..

Zura@Iwan said...

aTie~

alhamdulillah..
sekali sekala kan..

QasehnyaRania said...

syokkan bila lunch ada teman.baru berselera nk mkn +bergosip.kikiki