♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, March 6, 2014

Kelab Bandar Laguna Merbok, Sungai Petani | Majlis Perkahwinan Sepupu

Assalamualaikum....okeh2..sambung entry kenduri kahwin hari sabtu baru nie.

Majlis berlangsung malam, so sempat la kitaorang pergi..sebab Sabtu siang , sibuk si Baba Irfan bersukan di Dewan Modenas, Gurun..masing2 mengeluarkan peluh, hehehe..

Gerak balik rumah di Sungai Petani petang lepas habis agenda suami...sempat merehatkan badan yang letih nie, sementara tunggu adik beradik suami yang lain datang, konvoi sekali atenya nak pergi kenduri, ramai baru best kan..:)

 tempat dah cantik, siap ada swimmimg pool lagi...inilah masanya nak berposing dengan ipar2 ku..bukan selalu pun nak layan capture moments dengan dorang kan... 

 layanan best...siap ada service macam kat hotel lagi tu, buffet pun ada...

 bersilau muka suami ak..hehehe, my ayah mertua sebelah suami..tak berapa larat sgt skrg...semoga ayah sentiasa sihat...ameen..

 hero tengah seronok, habis juga makan nasi....ada kawan sama tue..

 with adik2 ipar.....:), siap lentok lagi tau kakak hgpa...haha...

 nice place....anak2 tengok pool nie, seronok tak terkira...macam la boleh mandi kan..haha..

 ak dengan adik2 ipar perempuan ....nmpk ak macam muda je kan..mybe sbb kakak ipar dorang ni kecik je kot..kahhh!


 dah kenapa..sorang tgk sana..sorang tgk sini...ak sebab tgk ada mamat encem tengah usha ha..

ni la mamat encem tue, saya kata kalau duk sebelah fahrin ahmad macam kembar ha..suami kata cess..suami encem lagi..suka hati kamu lah!..kamu menang!

posing la weh...dah orang suruh jadi model sat, eh ada gak adegan romantik ak ngan suami,.tapi tak yah la kot nak up kat sini....comey gak gmbr tu? hahaha

mak-mak bersama anak-anak....

peaceee!....irfan kamu tengok mana pula?

bergambar kenangan dengan Mak Ngah..mak suadara side suami

sempat gak bergambar dengan pasangan pengantin....pengantin perempuan tu ler sepupu suami cheq..

Irfan dengan buah tembikainya...duk ulang ambil tembikai ni jek budak sorang ni..haizz..

 Selamat Pengantin Baru buat Syuhada dan Suami...cute je dorang ni...:)

hari minggu kira makan free je la yoo..hari Ahad ada lagi makan free, majlis ulangtahun kelahiran pula..nanti update lagi k....

tenkui...:)


25 comments:

Nurzakiah Hanum said...

tahniah

Amanda Suria said...

comelnya pengantin tuh...admin pun comel jugak...best kan wedding2 macam ni...

Nad MamaZN said...

Bestnya, tmpt cantek giler kot!
Pengantin pun sweet je hihi

Ps: kak, xjd p sp. Cdgnya trus masuk pulau. Tp xsure bila nak p. Tarikh takdak lg ni. Masing2 dok bz huhu

wantie said...

lawanya pengantin tu... sweet je..

meriah. tambah tambah bersama sanak saudara...

Kesuma Angsana said...

wah tahniah pada psgn pengantin yer !

*∽ IZAN ∽* said...

sweeet sangat pengantinn. seronok gi kenduri sambil dapat jalan2.. makan sedapp2.. posing comey2.. I loikeee!!!!

mamaarifakeem said...

Kiutnya pengantin.. :-)
Time mcm ni lah boleh posing sama2 kan...

ALoNa CintamaniszLite said...

wah...kenduri wat kat kelab...dasat ler.

Cho Zila said...

tahniah untuk pengantin yang sama cantik sama padantu.. semoga kekal selamanya ikatan perkahwinan itu...
best gak layan kenduri kat kelab cam gitukan.. tenangjer nak bergambar...

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Zura@Iwan said...

HanuM~

thks ye..

Zura@Iwan said...

Amanda~

aha comey kan...sepadan...

thks Amanda...

Zura@Iwan said...

Nad~

aha..cntik tmpt dia..mlm plak tu
pgntin mmg sweet kan..

pstt: tk per..nnti dh jd gtaw noh..

Zura@Iwan said...

wantie~

aha..adik badik dorang mmg sweet..

tu la..time ni la nk bertemu adik badik..

Zura@Iwan said...

KA~

maceh KA..

Zura@Iwan said...

Izan~

aha...sweet kan..

tu la..gi knuri ramai2..best

Zura@Iwan said...

mamaarifakeem~

betui2..pgntin cute kan

aha..time ni la nk posing pn..hhee

Zura@Iwan said...

k.Alona~

aha kak buat kt Kelab..

Zura@Iwan said...

Cho Ila~

maceh kak...

tu la..jarang dpt attend knuri cm ni..hehe

Zura@Iwan said...

Muhammad~

thks siggh sini ye...

nnti free sy siggh k..

mama ila said...

Cantik pengantin =) tempat pun cantik!

Zura@Iwan said...

mama ila~

sweet kn pgntin..
tmpt mmg best..hehe

QasehnyaRania said...

selamat pengantin baru
semga berbahgia selalu
aamiin

Anonymous said...

boleh tau tak berapa sewa clubhouse ni?kalau utk resepsi kawin

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Anony~

sorry saya tak sure brapa sewanya...