♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, May 8, 2012

Selamat Pengantin Baru Kepada TIGA pasangan pengantin...~_^

Assalamualaikum w.b.t

Setelah seharian lepakking bersama my little bf pd hari sabtu di rumah sbb Daddy Irfan kerja, Mama nak kuar sgt mls... keesokkannya our little family menghadari jemputan kenduri kahwin bagi Tiga psgn pengantin adik beradik nie. 

Ekceli kenai rapat gak Mak pengantin2 nie....jiran sebelah rumah Mak Teh aku, maybe merangkap Mak BS Aliff Irfan, insyaAllah kalu jadi ler....Anak2 Mak Ani yg kahwin ni, dua lelaki dan sorang perempuan. 

Pengantin perempuan yg comey2 gitu.... Anak Mak Ani yg belah kanan sekali tu, yg dua org lagi tu as a Sister In Law dier le...

Aliff Irfan yg mood baik hari tue...with Opah Teh dier....

Semua Pengantin dah ready berarak ke tmpt makan beradab....

Kampang di palu.....ewah2x...sonok plak tgk...hehehe. Suasana tmpt yg berangin jer...angin laut sepoi2 bhs gituw....

Ini budak genggam erat gift tu...tk kasi org len pegang...garang arr kamu...

Me with Mak Teh Tersayang.....InsyaAllah bln 6 ni kenduri akan diadakan di tmpt yg sm gak, tk sbr arr berkumpul beramai2 ni...bleh mandi laut sekali..ahakss...

Gmbr bertiga yg tk jadi.....Me asyik tgk Irfan yg tk duk diam....huhu..

Irfan yg mcm mandi peluh aje dier.....nasib baik tk meragam....

Good daddy....bw Irfan amik angin yer.....

Tak sempat nak tggu acara pengantin potong kek dah...sbb rush ada hal len plak, dr Penang-Selama-Kulim-Penang...mmg seharian lah berjalan gamaknya...bkn berjalan, kereta yg bawa la...hahaha.

Selamat lah kepada ketiga2 psgan pengantin...semoga kekal higga ke akhir hayat.....dan berbahgia selalu...

Venue: Kelab Sukan Air, Tg Bungah Penang


** Musim kenduri kendara skrg nie...insyaAllah cuba sedaya upaya utk menghadiri jemputan jika dijemput, dan jika tidak dpt hadir...itu semua di luar jgkaan kita kan....apa2 pon kita cuba yg t'baik..seronok gak dpt attend kenduri tmbh2 kenduri kahwin, syok tgk pengantin...bj lawa2...hehe...




6 comments:

wantie said...

tak pernah agi ar aku hadiri majlis kenduri kawin 3 serentak.

mau rambang mata tengok pengantin ni. mesti cameraman tak menang tangan dok snap photo.

atuk said...

Assalamualaikum Zura

moga 3 pengantin tu bahagia hingga ke Syurga

Nad @ MamaZakwan said...

wa..sampai 3 pasang serentak ek, heheh
melilau la mata tgk setiap pengantin, hehe...

canteknye header!!! :)

Zura@Iwan said...

wantie~

aku penah tgk dua psg pgntin...tiga sekali ni jarang sket arr...

mmg byk cameraman kt sn..hehe

Zura@Iwan said...

atuk~

wslm atuk..

aminn.....maceh atuk...

Zura@Iwan said...

Nad~

best gk ramai2 ni..hehe..

thks Nad..tp bsr gabak la..hehe