♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, May 28, 2012

Last Week || Lepakking D' SR

Assalamualaikum..dan Salam Isnin..

Ekceli sj nk up story last week nieyh...tak de nk update story apa la kekadahnya..hentam saja la labu...

Last week masa otw nak balik Kg Hubby di Baling, smntara tggu My Sil btolak dr Kulim, kita lepakking kt SR, Lunas....


 My chenta hati nie...dh susut sket skrg, aktif la katakan,..hehe..

 Dia pun  nak gak.....duk tepuk2 meja tue...huhu. Smtara tggu My Sil, konvoi nk blk kg sekali....so kitaorg pesan2 la utk pcuci mulut..hehe
 Papa kasi sket....hahaha...sj papa usik dia.....huhu

 Saya sygggg dia sgttt.....

 Papa pun syggg dia sgttt....

Fuyoooo...aku ingt kecik jek...rupanya bosarr....habis jugak..sbb My Sil pun tlg mkn gak....hehe
Cake apa ntah nama dier hubby order lupa plak....hehehe...



## Autopublish ...Hihi..

6 comments:

wantie said...

fuh eskrem tu tersangatla di sukai. nyum nyum..

saja la tu nak tyang kat aku yang tengah pantang eskrem ni. waaaa

fazilzura said...

kek tu aku tau nama nye... strwbery/berry chese choc, aku mmg suke kek tu ... 3 rs dlm 1

el said...

dapnyeee..kalo dap dpt mkn sekali ngan aku kan hahahaha

irfan tgk je lah eskem tu eh hehehe

Zura@Iwan said...

wantie~

hehe...hb aku la yg pgaruh aku srh order...order2 tgk mak aii...gila bosar ..jenuh nk abis...hehe

x per pntang arr dl...aku pon kena pntang gk ni ais2...huh

Zura@Iwan said...

fazilzura~

yesss betuiii....baru aku teringt..

Zura@Iwan said...

el~

hahaha...betui2..lg sdp kalu hg yg banjer..haha...

tgk je la si fifan tu..mulut duk tkunyah2 tgk org mkn,.