♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, May 30, 2012

Admitted Again

Assalamualaikum....salam sejahtera....

Update about Aliff Irfan:

# Me decide jumpa doc lagi stlh call Mr Daddy masa dia otw balik Penang yesterday....keadaan Aliff yg weak kerna muntah after kasi makan ubat cirit....
# Doctor check Aliff dan t'pksa juga warded coz dia dah dehydrate..Me redha...Me dah tak tahu nak buat apa lagi......
# Since yesterday Admit, Aliff kerja tido jerk....after drip masuk air n inject ubat, menangis je dia bila tgk misi....dia sudah kenai org dan pandai...makan ubat pun tak mau....huhu....

Me tgk, Aliff pun nak tumbuh gg sama.....tara nak besar la kan....Ya Allah sembuhkan la anakku Muhammad Aliff Irfan dgn cepat. Jika ini dugaan yg Kau berikan....aku terima, mmg berat sbnrnya....tp tidak baik utk mpertikaikan ketentuaan Allah. Kawan2 semua tlg doakan kesihatan Aliff Irfan yer...terima kasih semua...

## Bersiaran @ Hope Children Speacialist, Hospital, Jelutong...kali ke dua Irfan check in kat sini....naseb baik ada Insurance syg....idak parah Mama n Papa....hehehe...

9 comments:

AYu said...

sabar zura...
bwkkan istighfar and selawat.
kuatkan semangat
takpe..
ni pengalaman..
aku pun last 2 weeks ara warded seminggu kat paed selayang

el said...

sabar eh my fren
byk dugaan ni kalo dah pya anak
moga irfan cepat sembuh

CheNamNam said...

kuatkan hatey yer Zura. Anak-anak neh memang kiter takleh ramal kesihatannyer..dah macam air laut pasang surut selalu.

semoga irfan kembali sihat dan ceria macam selalu.

fazilzura said...

huuhuh sian nye..
hrp2 big boy cpt sembuh ye

Gieyana said...

get well soon Irfan..

wantie said...

sabar kay. jgn sedih sedih. Alif nak tumbuh gigi tu sebab tu dia demam. buat yang terbaik untuk anak.

cik T doakan aliff cepat sembuh yer. pas ni tumbuh gigi leh la gigit gigit umi kamu tu.

LoVEaQshA said...

semoga abg aliff cpt sembuh yer..sedeh adelia tgk abg irfan kena warded..
Adelia dpt ras kesakitan abg alif ms kna cucuk tue sb adelia kna ms jaundice dlu..
Kalau dekat leh adelia lawat abg aliff.xpelah adelia ngn mama doakan abg aliff cpt sembuh..nti jmp kta leh main sm2..

Nad @ MamaZakwanNayli said...

get well soon aliff!
demam nak tumbuh gigi kot ek?
takpe, moga aliff cepat2 sehat!
mama papa sabar byk2 k!

Zura@Iwan said...

Asslm...

thks semua.....smga doa kalian tmkbul....

mybe la kut dia nk tumbuh gg....hihi..