♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, May 2, 2012

Hari Minggu Diisi Xtvt Kawan Kahwin…Tahniah!!!

Assalamualaikum….

Semua dalam mood bercuti ke? Hrp2 semua sehat2 belaka, sehari berkerja…ada gak yg direct cuti..best tue, lps tu public holiday lagi 3 hari nk weekend plak….yehaaaa…hehehe…

Weekend ritu, mmg penuh gak agenda…hati tu nk pulang ke kg aku, tp tk jadi…tk per lah, ada masa lg nnti blk lah. Family kecil zura@iwan memenuhi jemputan kenduri kawan2 s’perjuangan pada hari sbtu n ahad…Alhamdulillah dpt juga bertemu shbt yg lama tk jumpa.

28042012833
(cerahnya muka ahkak.……flash camera tu, jgn t’tipu yer…haha)

Kita pegi lewat sket,lgpun sbrg pulau je…dkt Butterworth…kalu pegi time peak hour mmg tk dpt la nk gebang lama sket ngan shbt aku nie…shbt segeng masa study kt U dl, ekceli plannya geng2 kitaorg nk trn bergather ms knduri ni….tp masing2 ada hal emergency yg tk dpt dielakkan…tk per lah, len kali plan wat reunion.….

28042012835
Aliff Irfan rasmi b’gmbr dl ngan psgan p’gntin….hairan tgk p’gntin pakai bj p’gntin merlip merlap..hahaha..
Tk sgka dpt gak ketemu di hari b’sejarah hang Muni…last dulu jumpa masa sblm aku kahwin…

28042012837
Dua Hero Chenta hati sy…..gmbr kenangan dpn stage, masa ni tk brpa ada org dh…so bleh la buat s’suka ati…hehehe..

28042012839
Sebelum kami b’gerak balik…dpt la layan psgan p’gntin kena buli m’yumbang suara padu mereka….malu2 hang muni…kekeke..

28042012841
Boring dh ke Aliff wat muka cm tue….hahaha…tggu kejap yer…

28042012842
Muahhhhhhhhhhhhhhh….sygggg dia…….(owhhh muka Aliff dlm gmbr ni mcm muka mama masa kecik2….hikss..nk blk cari arr gmbr mama nnti….hehe)

28042012843
Selamat pengantin baru shbt ku Tg.Munira dan Psgan…semoga korang kekal higga ke hujung nyawa…tahniah sekali lg..(Aliff Irfan tgk Aunty Muni tk berkerlip mata….hahaha)

29042012844
Owhhh…tiba2 je gmbr ni sekeping je muncul…hehehe. Ni gmbr Hubby ngan kawan dier kahwin..kitaorg pergi kenduri di Sik pd hari , gmbr sempat snap sekeping je..tu pun aku yg srh hubby posing ngan kwn dier…idak dia mls ler….hahaha. Aikk mn p’gntin pompuan? masa ni kbtlan p’gntin pompuan tk sehat le…tido dlm bilik, sian dier…tk per la, moga dia cpt sembuh…Neway tahniah yer Ahmad dan psgan…semoga korang kekal higga ke hujung nyawa…amin….

6 comments:

syanasaid said...

geram tgk pipi aliff
rse nk geget2

wantie said...

labour day ni tak de pun kenduri. aku balik umah ayah aku jer.

best la dak irfan tu meronda di hari cuti.

LizHairi said...

aliff dah pandai gi kenduri eh heheheh....

zura@iwan said...

@syanasaid

hihi..aku pon geram...tp pp dia x ler chubby sgt bebs...
dia slim mcm mama n papa dia..hehe..

zura@iwan said...

@wantie

aku pon labor day x g mn, lepak umah jerk...knduri ni masa weekend..hehe...

aha dia mmg sng bw jln..alhamdulillah..

zura@iwan said...

@LizHairi

aha...dh pndai g knuri dh..hehe