♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, May 16, 2012

Mother's Day: Ronda2 Cari Kain Bj Raya..hihihi...

Assalamualaikum w.b.t..

Ekceli plan dah lama nak cari kain ela utk buat bj raya....cipta rekod nie, sblm ni raya2 thn lps asyik beli bj ready made aje...this time terasa nak tempah plak, lg plak...ada si kecik tu nak kena sedondon bj melayu ngan Papa dier...ala sekali sthn je kan, lg pon pestime nk smbut raya ada bb nieh....hehe. Tailor kita kasi Mak Saudara jek..so tk ssh arr....

Kebetulan plak, Mak ada kat Bertam rumah my sister, br balik dr Pahang...so bw Mak ronda2 cari kain utk bj raya, plannya this yr semua nk kaler sm...i'Allah turn raya kg aq plak...

 Aliff with Mak Yang(setia b'sama Aliff..thks Mak Yang) n Opah...Muka heran lg....hahaha....
Tudia haizz...kakak Ain kiss Irfan smpi cm tu sekali...Mak Long nk bb boy plak yer? hehehe..

 Opah bersama cucu2 t'cygggg....Aliff  Irfan yg mengikut je kitaorg g ronda2 cari kain....ramai tlg dukung, syok la dier.....


## sure korang semua dh ready hntr bj utk ry kan? aku ni lebey suka beli bj ready made....dr nk hntr tempah, hikss..size sng cari la katakn..haaha...rasanya hrga ready made n tempah lebey kurang je kan?

14 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

tahun ni pun saya tempah
sbb nak sedondon ngan nayli
selama ni tak penah2 la tempah
beli ready made jugak cam kak zura ;)

wantie said...

kelmarin dulu pi umah bb sitter dia tak de la pulak. haish.. mcm nak suruh aku tempah baju kat kampung je ni. ngeee

atuk said...

Assalamualaikum Zura

baju anak2 perempuan saya baru minggu lepas hantar tempah...

el said...

taun ni aku ngan en. od xbuat baju raya
baju yg dulu2 pun x terpakai...
cuma update baju anak2 je lah..hehehehe
slmt hari raya..eh eh hahahaha

Zura@Iwan said...

Nad~

oo ye la kan...Nad kena sdondon ngan Nayli la..sure best ni..hehe..

tu arr..ready made sng...design2 pon cntek..

Zura@Iwan said...

wantie~

hikss...ha cpt2 hntr kt tailor...

Zura@Iwan said...

Atuk~

wslm atuk..

oic...pakat2 dh wat bj ry nie...xcited...

Zura@Iwan said...

El~

Ekceli iwan pon x nk buat, tp sbb nk sdondon ngan si irfan tu...xcited la beb...raya ngan bb..hehe

::NureeN:: said...

awal dh cr x kalut kan.. nureen rasanya mmg ready made jerr.. mls nk tempah2 ehhe

Gieyana said...

Ni cfm kaler grey nie..ekekek..:P

Zura@Iwan said...

Nureen~

tu arr..kita pon mls ekceli nk cari2 kain n tempah ni..tp thn ni sj arr kasi tempah..

Zura@Iwan said...

Gieyana~

hehehe..ni sure kamu tgk aku komen kt pic Ieda kan...huhu

ALoNa CintamaniszLite said...

Sonok ler irfan ngikut shopping ye..

Zura@Iwan said...

Kak Alona~

aha..mgikut je dia kak..