♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, May 20, 2011

Selalu macam ni best kan….hehehe…

As salam...
Siapa tak sonok kalu selalu date dengan boypren a.k.a suami kan....hehe, baru ni Kanda Iwan meluangkan masa lunch date dgn Dinda Zura nya kerna beliau sedang bercuti...tanpa pujuk rayu ye....Kanda Iwan sendiri tiba2 t'keluar idea nak lunch smbil picnic di tepi pantai....aku pun hati berbunga2 la kan...walaupun lunch time kejap je....huhu...
P1130646edit
P1130647edit
We all lepak kt tepi pantai kat Jerjak Jetty....besttt...angin bertiup nyaman je....
P1130649edit
Lapor dah ni.....perghhhh.....
P1130651edit
Dapnya....mknan yg dibgkus oleh Kanda Iwan.....
P1130654edit
P1130662edit
Tak jadi la plak.......apa aku buat tue....hahaha...I love You.....hehe
P1130658edit
Terima kasih Kanda Iwan syg.......selalu mcm ni best la kan...tp tak jadi kerja la hubby nnti, melampau betui bini sapa tu...hahaha..kalau tempat keja dkt tak per la....hehehe..

** Selekehnya aku kan......huhuhu....

14 comments:

Rinna said...

Amboi romantisnyaa..uols.. moga bahagia selamanyaa.. :)

el said...

kt mn korang romen eh silap korang lunch tu hahahahaha
muka npk sgt kebuluran hehehe

ppb_ppkp said...

hamboih....syiokkkkkkkkkkk......
wei..seriusss selekeh bangattt..hihihihihiih..jgn maree.. ckp dari hati yg ikhlas....aku dl pon selekeh......arrrrrrrrrr

atty's said...

memang besh makan tepi pantai.lagi ngn org tersyg lak..romantis gtu

fazilzura said...

wahhh lomantik nye kamoooo ...

Rizziela said...

Memang syoklah....
Siap lunch tepi laut gitu..dah mcm boyfriend & girlfriend plak..nasib baik x kena tangkap basah :D

Gieyana said...

mmg best n santai kan kt tepi pantai nie..tp kalau angin mati rs panas siut..:)

zura@iwan said...

kak rinna@ mood hb nk bw lunch kt tepi pantai kan..mmg best...thks kak

zura@iwan said...

el@

kat tepi pantai jetty pulau jerjak tu...aha mmg aku ngah kebulur...haha

zura@iwan said...

imah@

hehe..best2
kahhhhhh...dh agak mmg sure org kata aku selekeh..huhu...

zura@iwan said...

kty@

yup kak..terasa betui keromantisan ituww...

zura@iwan said...

fazilzura@

kamo pn romantik...hehe

zura@iwan said...

ziela@

tu arr jrg psgan hsbn n wife buat gini....x per kita buat sll....hehe. X kene tgkp bsh la...

zura@iwan said...

gie@

aha besttt bangat...bkn sll kan....masa aku p ritu angin best, x pns sgt...