♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, May 19, 2011

Ku Rindu Sebenarnya......

Assalamualaikum.....

Apa kabar uols semua...harap2 sihat hendaknya, semoga kite semua memperoleh kesihatan yg baik.

Mmg ku rindu sebenarnya nak berblogging ni.....kalu ada yg perasan Me mmg lama tak update blog ni dan blogwalking kan.....serius keinginan tu ada, tetapi disebabkan masalah2 yg tak dpt nak dielakkan so...hold sementara berblogging ni...hehehe..

Rindu kat uols semua...rindu nak komen2 kat blog kengkawan, huhuhu......sure ceta2 tbaru korang ku tak update kan.....sedih2.....

Ada sebab dia kenapa kurang sgt berblogging ni...satu kat opis tu mmg tak leh nk sign in blogger, then yg paling utama.......jeng...jeng..jeng...hiksss...insyaAllah aku akan share story ni kat korang ye......Me mmg tak sbr gak nak story ni, cer teka ...cer teka....hahaha...

Opsss....Lari tajuk sket ye.......Nur Kasih The Movie ditayangkan hari ni....teringin nak tengok sebenarnya....walaupun aku mmg ikuti siaran Nur Kasih drama bersiri tu....tapi nak tgk ending dier cam ne.....sudah pujuk rayu Mr Hubby ku....insyaAllah kalau tak de aral melintang dapat la tgk mlm ni...hiksss.

Wokeh uols.....ada masa nnti ku update story lagi.....jumpa lagi.....thanks pada yg sudi jengah blog ni ye......syg korang.....Muahhhhhhhhhhhhh....

10 comments:

mama tisya said...

ko pregnant ke...cpt story

el said...

ha'ah ko peknen ke..tahniahhhhhhh
suka suka suka

Gieyana said...

tak per..nnt free n da mood br ler berblogging..

weh..nk g tgk movie nie gak ker mlm nie? kt QB ker Perangin Mall?

Nana said...

ha?btol ke tekaan kawan2 diaatas tu??
ce citer...ce citer hehee
aku xsaba gak nk tgk cite ni
tp mgu dpn br leh tgk

zura@iwan said...

@mama tisya

amin...nnti ku story k...hehe

zura@iwan said...

@el

amin jugak...:)

suka gak...hahaha

zura@iwan said...

@Gieyana

tu arr..pelan2 la kan...hehe

insyaAllah nk tgk arr....mybe gi Prangin kut...hehe

zura@iwan said...

@Nana

hikss..tgguuuu ku story k...

tu la...aku nk gk tgk ceta ni mlm ni...hahaha..

ALoNa CintamaniszLite said...

hehe...ramai dh yg menjangka ye..termasuk ler akak tp takut nk tanya sbb risau tersalah tanya. Bkn pe...tgk gambar zura muka dh berisi, badan pun mcm dh naik sket, hehe.
Tp bila dh terjawab hari ni..alhamdulillah..akak rasa sebak sgt sbb wlpn akak tak melalui pengalaman mcm zura tp akak juga wanita tambah2 ia datang ketika mak mentua zura dh tiada. Tp Allah itu maha kaya, maha mengetahui..apa yg Dia uji..kita redha dan syukur atas limpah kurnia.
Tahniah buat zura dan iwan. Wlpn akak kenai zura di alam siber dan cuma penah berjumpa sekali aje...tp akak sgt hepi..ikhlas. Tahniah zura...tahniah..

Hm...akak komen kat n3 bawah ni sbb tak mau org lain terbaca pulak komen over dari akak ni, huhu...

Seperti kawan2 yg lain...jaga diri baik2.

akak tunggu zura bercerita lanjut mengenai cerita hepi ni, ye..

zura@iwan said...

@ALoNa CintamaniszLite

x per kak...skrg zura dh gtaw. yg teka betui tu..terror la..hahaha...
mmg sebak kak...happy n sedih sbb arwah mil x de masa berita gembira ini di sambut....ada hikmahnya kak....km redha...

terima kasih byk2 kak..doa akak jua mmbntu ...
h

hehe...kak komen kt mn2 pon x per kak...yg penting ada gk yg amik berat psl zura..hehe...

wokeh..nnti zura update ye..