♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, May 30, 2011

Hari Minggu ~ Makan Nasi Kenduri

As salam….semoga ceria di hari isnin ini….
Musim cuti sekolah sudah bermula…maknanya seperti biasa kenduri kendara pun meriah….kami turut sm memeriahkan keadaan….hehe.
Tak nak ceta pjg lah…layan gambar je….majlis kenduri perkahwinan pada hari sabtu dari Png – SP…
28052011055edit
28052011056edit
Majlis kenduri yg berlangsung di Penang, anak kawan hubby kawin…gmbr sedikit blur sbb pakai hset je…..
28052011059edit
Aku yg nmpk berisi ke? Alhamdulillah dh 5bln lebey..hehe…
28052011061edit
Majlis kahwin kawan hubby di Sungai Petani, yg kelakarnya…..kt SP tu kitaorg dh hampir2 nak bertandang masuk rumah kenduri org lain….terlampau byk kenduri kahwin di area2 yg bdktan….mmg lawak tul.
P1130693edit
Pada hari Ahad….attend majlis kenduri kahwin kawan hubby di Bukit Mertajam …
P1130690edit1
Sama cantik sama padan psgan pengantin….hehe…
Terkilan juga…tak sempat nak attend kenduri kahwin kawan aku….jauh sket, lgpon hubby kerja penat dier…..huhu..Family Gieyana pun ada pegi majlis2 kenduri di atas kecuali di SP, tp kami tak bergmbr pon sbb masing2 rush nak ke lain, tak gitu Gie? hehehehe..
Neway….selamat pengantin baru pada semua pasangan yg melangsungkan perkahwinan baru2 ini….semoga kalian kekal bahgia higga ke akhir hayat……Amin….
** Weekend akan dtg ada kenduri lagi.....penuh dgn jemputan kenduri lah...Alhamdulillah rezki2...
pstt; muka aku yg mls nk bermakeup...huhuhu..

16 comments:

Kak Aya said...

musim cuti sekolah ni memang tak menang tangan dengan jemputan kahwin...

Gieyana said...

weh..hg sempat gak posing2 ngan Pengantin..we all langsung x der!kui kui kui..

Farra Dhelina said...

Salam kak zura...

alamak, tk dpt nk view gambr lah...

jln2 rmh akk :-)

nureen said...

byk gak kndri bila cuti sek ni kan.. nureen pon g kndri kat JB kndri abg ;)

ppb_ppkp said...

sabtu baru ni kitorang balik taiping..hajat nak singgah penang..umah hangpa..tapi....rizal kata mmg hangpa xdak dirumah...lenkali eh.... so cute la mummy to be ni

Ieda Al-Habsyi said...

salam kak, lama tak bermesyuarat tingkap kat sini, akak peknen ye, ieda nampak perut tuuuu! yeaahhhh! tahniah!!! kak dah berapa bulan? im happy 4 u :) take care :)

fazilzura said...

wahhh bj purple hang tu , yg gune tuk header tu kan? now dh nmpak lain di bdn mu..


kiteorg pun g makan nasi kenduri kt melaka

zura@iwan said...

@Kak Aya

ye kek...bleh kata tiap2 miggu mmg penuh..hehe

zura@iwan said...

@Gieyana

tu arr...kalu iwan x mgajak bgmbor...mmg xde la nk posing ngan pgntin...hikss..

zura@iwan said...

@Farra Dhelina

wasalam farra...

ye ke..nnti tgk len...

thks jln2 kt sini..kak x leh nk view kt opis blog farra...sbb ada dot.com tu..

zura@iwan said...

@nureen

aha mmg....tp knuri jauh lg x de lg la..setakat ni area2 utara je..

zura@iwan said...

@ppb_ppkp

lorr ye ke...awat x call tnya..kut2 km ada kt penang...tp mmg sebuk pon knduri kdara..iwan plak keja...lari2 je tu..hehe....

thks...cute x de sgt...sedikit selekeh ada la...mls nk makeup

zura@iwan said...

@Ieda Al-Habsyi

wasalam...aha lama kamo x dtg cini...
yup ieda...alhamdulillah rasanya lebey kurang kamo kut...kak dh 5bln lebey....tk care 2..

zura@iwan said...

@fazilzura

yup betui tu....bj tu aku pakai pon dh rasai sket terangkat...sbb perut nek....hahaha....

ye ke....ko melaka dkt le..

Pepel BoNda AmaNi said...

bestnya makan kenduri...dah lama xmakan kenduri....

zura@iwan said...

@Pepel BoNda AmaNi

tu arr..musim knuri ni keja mkn nasi knuri la kan.....hehe..