♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Saturday, May 7, 2011

Aku keseorangan ...

As slm...lama betui tak update dan blogwalking, rasanya cam nk stop blogging je but syg jugak....hehe, kat opis dah tk leh nak blogging...b'tmbh la tak semangat nak update...huhu. InsyaAllah one day kalau Me dah wokeh....akan ku meriahkan blog ini. Terima kasih pada yg sudi dtg menzirah blog ini dan meninggalkan jejak dan juga pada silent reader...ada ke? hehe..
Melalut dah ni..hahaha.back to story ...ekceli ni story last week....masa cuti 3hari tu, cuti labor day. Baru ada mood nak update je. Tambah2 tiggl sorang2 gak kt umah cuti ni...Mr Hubby cam besa pergi ke KL lg...tak per yg penting ku kena kasi semangat pada hubby, azamnya utk belajar.....jd as a wife kena la menyokongnya..mgkin semua ini ada hikmahnya....berkorban berpisah sementara je kan...hehe
Weekend last week, Me balik kg without him..mmg seronok tapi cm kekurangan sket la....ala dah biasa sbnrnya...hehe...
Ada la sket gmbr2 kenangan masa kt kg ritu, hampir2 nak simpan je camera tu buat khazanah....mls snap2 bagai..huhuhu...
P1130614
Lepak2 ptg dpn rumah....buat apa tu? nk tumpang sekaki..
P1130619
Rindu umah ini......me with my sis...buat tk nmpk je kitaorg yg selekeh tu..hahaha
P1130618
Apa kes ni Ain....lawak la kamo....kahhhhhhhhh
P1130621
P1130622
Sambil2 layan Ain men with anak jiran sblh umah ..

Dan.....sempat gak weols jln2 kuar gi Giant, Kulim......seronok bersama keluarga tsyg ku....
P1130624
Adik ku...with sepupu2...
P1130627
Adik2 ku yg gigih....kakaka...
P1130634
Aku la..sapa lg.....hehe...
P1130635
P1130639
Sian sepupu kecik ni...nk men, kasi layan dier men keta control ni.....smpi tak mau kuar dr keta ni...adeiii kamo ni Amar....
Tak puas bersama2 mereka....bila nak blk je...hati ku akan rasa sayu pabila melihat wajah2 kesygan hamba, mcm tak nak blk je...nk je sentiasa bersama Mak dan Abah....tp apakan daya, kena gak blk bekerja demi mencari sesuap nasi..cewahhhh...kekekeke...
InsyaAllah....ada masa Angah ngan Iwan balik kg lg yer......

^~^ Me tengah layan AF keseorangan..opsss ada "dia" sentiasa menemani ku....mr hubby dont worry abt me ok.....
^~^ Owhhh...besok hari ibu la kan.....syg tk dpt blk, x per...last week dh blk ....

8 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

memang seronok kalo dpt balik kpg, jumpa sedara mara, meriah suasana

Alona said...

Balik kampung mmg seronok kan..tp kalo takde cik abg...terasa jgk mcm tak cukup korum, ye..hehe

[-suziey-] said...

pstt...heeh si 'dia' xkan buat ko keseorangan..selamat hari ibu utk ko :)

pstt.kasi no phone n add ko bole..kan iphone aku format hari tu..so sume dh ilang..huhu

ppb_ppkp said...

pren....serius muka ko nampak ceria...ada hati dalam taman.... pinky..pinky

zura@iwan said...

@♥MAMASYAZA♥

aha kak...sekali semua ada..sonok la..

zura@iwan said...

@Alona

betui tu kak...cik abe x de rasa cm x cukup korum..sbb dh besa dia blk sekali kan..hehe

zura@iwan said...

@[-suziey-]

hehe...ye bebe..si "dia" mmg x mbuatkan ku kesrgan...hehe...thks..slmt hari ibu utk ko ...hehe

wokeh..ku dh kasi ye...thks sekali lg..

zura@iwan said...

@ppb_ppkp

ceria sbb jumpa adik badik sm tue....hehe.....