♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, May 25, 2011

Last Minute Balik Kampung…

As salam...
Ada cerita jugak nak update ni...syg plak blog ni, dibiar lama2...berusang nanti...terima kasih sekali lagi pada yg sudi jenguk2 kat sini walaupun tuan umah selalu tak de ye....
Back to the story, tak plan nak balik kampung aku weekend hari tu....tapi disebabkan ada hal yg perlu diuruskan dan selesaikan...jadi kitaorg decide balik kg gak. Semua ini ketentuan Allah, kita hanya merancang kan....apa2 pon Alhamdulillah hal itu telah dilaksanakan, syukur pada rezki Nya...
Kebetulan plak semua adik beradik kitaorg ada.....mmg tak sangka, kak aku sefamily pun balik gak....bertambah meriah la umah Abah n Mak aku baru ni.
P1130680
Di kesempatan yg ada....jadi makan beramai2 sure la wajib kan...xtvt membakar n kipas mengipas terjadi...hahahaha...
P1130681
Ikan keli dibakar...ada yg tak suka mkn ikan keli ke? owhhhh aku sukaaaa.....hihihi...
P1130683
P1130686
Kerja mengipas diambil alih plak oleh Mr Hubby.....kipas canggih tu...tudung tupperware, kahhhhhhhhhh!!!.
Gambar mknan yg len tak sempat nak snap.....tak dan, yg penting mmg maveles dan mkn bertambah bila ramai2 ni.....hehehe
Seronok pula lama tak buat xtvt cam ni.....nanti blk len buat xtvt BBQ plak yer....
Tak sabar plak family day yg akan diadakan pada next month.....lagi ramai ahli keluarga berkumpul......mudah2an bjln dgn lancar...Ameen..

11 comments:

el said...

abaikan yg lain
nak ikan keli bakarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!

fazilzura said...

waaaaaahhhh ikan keli bakooo.. dap tu

zura@iwan said...

@el

ada gak yg minat ikan keli mcm aku ye..hehe

zura@iwan said...

@fazilzura

mmg maveles.....i like ikan keli..

Gieyana said...

aku dulu mmg suka ikan keli..tp skrg mmg choosy sket.. kalau yg bendang punya makan lah..kalau yg bela mmg tak..

balik kg mmg best kan..:)

KELI OH KELI said...

kamu ada sebut keli di sini..sbb tu saya dtg...hehe..jemput ke blog khas ikan keli..

zura@iwan said...

@Gieyana

ye ke? ntah la aku pon x tau mn satu bela mn satu yg bendang...hehe..tp aku mkn je ikan keli..hehe...

mmg best blk kg weyy...nk blk lg la...haha..

zura@iwan said...

@KELI OH KELI

yup.....jual ikan keli ke? hehe..
insyallah free me terjah ye..thks siggh sini...

Mar Maria said...

ikan keli??saya suka..sedap tu..nyum.nyum...bakar cicah gan air asam,nasi putih panas2...wahh...

Zura@Iwan said...

Mar~

mmg suka ikan keli..

perghh kalau grg garing2..sedap..

Anonymous said...

These bags tend to be spread in numerous merchants online
as well compared to at base. Clients make, change and get rid of salon appointments with great
frequency. So far, a lot than 10 internationally renowned
Wholesale Synthetic version Handbags for satisfied.
Another big anger is black and as a consequence
white. http://www.bash-brothers.de/infusions/guest_book/guest_book.
php