♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, August 11, 2010

Xtvt Weeken...

Xtvt weeken baru ni mmg padat sepadat2nya....hahaha...

sebabnya dah larik timing, our lovely car buat hal. So nak out from Penang awal, t'paksa t'gendala kejap...dah kasi obat kt our car tu baru we all gerak gi beli barang keperluan rumah baru we all..hehehe..

Senyum simpul sbb dpt kuar jalan2...ha..ha..ha..(picca ni bkn latest yer...x amik gmbr sgt masa weeken ritu...hikss)

Nampak dah dari highway bridge yg menjadi penyambung antara Pulau dan Sbrg Pulau...hehe (picca ni pon x sure bila plak aku snap...hahaha)

owhhhh dah siap 90% rumah nie....bangunan tiggi yg t'sergam di jalan jelutong..hehe


...Lepas dah settled beli barangan untuk mencantikkan rumah tu, dalam lewat ptg dah...kita baru gerak ke SP...

Lorr...apa kes plak my hubby nie....hua hua hua....

ekceli we all b'posing kat picture wall rumah best fren hubby kat SP.... we all terjah rumah diaorg,tgk dah siap hasil lukisan di wall ni.. sgt cantikkkk...hehe..

Me...tak ketinggalan yer...wall yang dilukis menggunakan cat ICI Dulux, menarik...hehe..

After settled hal kat SP besoknya, we all gerak balik ke kampungku, sempat b'gmbr gedikss ngan 3 org adik kesyganku.......picca tpksa dicrop, sbb ada part2 yg kena privacy tp pulun nak upload gk kt cini, bleh cenggitu???...kakakaka....

sapakah gerangan pompuan yg berketerampilan baru nie..tak penah pakai...sj2 nk try pakai. Cantik Tak?kahhhhh... spec my hubby nie, sj ai try jap...kekeke.



~ Tak sabar juga ni nak tengok hasil brg2 yg ku beli di Penang utk diinstall di rumah SP...tp puas hati gk le beli brg yg kita b'kenan w'pon parah gk ler...cenggitu plak...hahahaha..~
~ Maceh gieyana sbb ada gk unsur2 pengaruh dari kamo...hahaha~

~Nampak gayanya....blog haku ni berhapdet kalu ada cite2 weekend jer la...huhuhu..~

16 comments:

Dee said...

cantiklah picture wall dia tuh..hehehe..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

selamat berpuasa kak~

=)

dh rancang ke nak masak apa utk berbuka ri ni?

zura@iwan said...

Dee~

aahhh....mmg cantik...kreatif org tu lukis..

zura@iwan said...

GKSB~

slmt bpuasa...

blm rancang lg...mybe msk utk sahur je kut...then buka posa beli je ke...haha

fazilzura said...

salam beb ..

lama x lepak di blog mu ...

insyallah kalau x dak aral ingin ketemu kamu bln 10 nnt

MiJa said...

wow,dia lukis sendiri?
cantik giler ok!

eh,igt sapa td..hang rupanya..hakhak

Cik Wanie said...

lawalah akk pic akk tue:)
cute sgt2:)

Selamat berpuasa akak:)

wantie said...

pandai noh dia cat guna cat ICI dulux. mesti kreatif.

zura@iwan said...

fazilzura~

tu la mn kamo lama x jenguk blog aku ni...aku pon sm lama x jln2 blog ko...sowi ye...kt opis x leh nk blogwalking dh...

owhhh ko nk dtg Penang ke?wokeh apa2 rojer nnti..

zura@iwan said...

Mija~

ada org yg kreatif lukis kt umah dier...org tu mmg pndai lukis2 kt wall ni...hehe

aahhhh aku arr...nmpk len ke...haha

zura@iwan said...

Cik Wanie~

hahaha...sj try test pakai spec...tp akak x kenan sgt pakai spec, mata alhamdulillah elok lg la ni...tu spec hb kak..hehe

slmt bpuasa juga kt wanie...take care ye...

zura@iwan said...

wantie~

aahhhh kreatif org tu..dia guna ICI cat minyak punya...seni tul...

Gieyana said...

aku br tau hg buat apa kt umah member tue kan...jln2 cuci mata jer psl x dpt nk basahkan tekak..hehehe...

Pengaruh dr aku ker wei! hoho..I loikkee!hehehehe

zura@iwan said...

Gieyana~

weiii ni time weeken lps la..sblm posa lg...bleh bshkan tekak lg arr..kahhhhh..

lebey kurang cenggitu arr..ada gk sket unsur2 pgaruh...kakaka..

ALoNa Cintamaniszlite said...

psst; muka hang pun berbelang gak ek kena cahaya matahari masa pakai tudung??
tp tak jelas sgt..kalo akak..adeii, rasa mcm bertopeng je muka ni, ngee

zura@iwan said...

kak alona~

belang sket2 la kak..sbb zura x kena pns sgt kan..kalu time sekolah dulu mmg nmpk sgt la belangnya..sbb gi sek nek beskal..kakaka..