♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, January 8, 2010

Selamat Tinggal Kuala Lumpur...

Sayang plak tak citer sampai abis episod Cuti2 M'sia kitaorg kan, rase cam tergantung lak...x per aku gagahkan diri ini citer gak walaupon harini rase tak larat sangat. Citer ringkas & padat...hiks..hiks..hiks..

Lobby hotel yang simple jerk..

Hari Ahad tu, kul 12.00pm kitaorg c/out...

Layan foot massage dulu...b4 nak sambung perjalanan balik nanti...mmg besttt, tp aku sakit sket la..huhu..laki aku layan sampai tertido, ye la drive jauh tue..sian penat..

Kitaorg gi ronda2 kat Bukit Bintang kejap...saja cuci2 mata...nak gi time memalam tak sempat dah..jadi la sekadar cuci bijik mata...kahhhh

Destinasi seterusnya...semestinya IKEA arr...ada la sambar 2-3 barang...hikss....rambang bijik mata lak kt cini...nak beli brg bosar2 tak dapat dek non....
Design2 kabinet dapur cantik gilerr....dapat ke aku nk buat kabinet dapur cam gini kat rumah baru nanti...huhu...moga2 murah rezeki...
Kitaorg cergas ke UITM,Puncak Perdana Shah Alam plak....amik adik aku ni ha....tumpang nak balik kampung.

Dah alang2 dekat ngan rumah Makcik Hubby aku kat UITM tu, kitaorg singgah utk rest kejap mandi2 bagai...lps tu bertolak balik...tak de singgah2 mana dah. Cume singgah kat R&R jer la....kekeke.

Title silap tu bukan Selamat Tinggal Kuala Lumpur....tapi Kuala Lumpur aku akan Kembali, insyaAllah...hehehehehe...Perjalanan percutian kitaorg yang padat dengan aktiviti, penat...paling penting Happening.

Aku bersyukur kerna dapat berpeluang bersama2 Suami Tercinta bercuti2 happening tapi berbanding dengan orang yang tak berkemampuan mereka tak dapat nak happy2 cuti2 mcm kita nie kanss...aku syukur sangat2...Tiba2 teringat plak pada org seperti2 mereka ini..hehe.


30 comments:

CINTAMANISZ Lite said...

Uii..sempat singgah IKEA laa dia..best2.
Tu ler..lain kali mai KL pinjam ler lori pejabat kesihatan tu, hehe. Leh borong sakan kat situ terus bawak brg ke SP...uii!!!

el said...

sure romen x hengat kan
hope dpt bw balik benih dr melaka n kl
kahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

fazilzura said...

betui2.. aku ni dh kawin 6thn x penah g honeymoon berdua2n tau ..
huhuhu pehtu x bape nak mampu .

*8 nnt dtg lg yek

Ms AiReEn MoHd said...

weh ko pg uitm puncak perdana awat tak habaq...sebelah umah aku jerk...huwaaaa...ko ade nampak apertment mcm nak roboh sebelah hostel tu tak...ha situ la aku ngan boy berteduh babe.....

kalau tak leh aku lepak ngan ko ...huhuuh lenkali roger taw?

** atie + farid + aisyah ** said...

wah.....syok ye cuti2 KL...

zura@iwan said...

CINTAMANISZ~

aaa akak tu mmg planning kitaorg nk siggh IKEA..hikss

usihhh nk pinjam lori kesihatan lak...mn leh..hehehe...

Dee said...

wah..senyap2 je gi bintang walk..dh dkt ngan opis dee tuh..

zura@iwan said...

el~

mn ada romen x hengat...hengat penat ada la..x de ms nk romen..kahhhhh.
insyaAllah moga2 ada rezeki aku..

zura@iwan said...

fazilzura~

hehehe..ala..kira ko dpt gk jl2 kan wpon dkt...hikss..x per ada rezeki nnti g honeymoon na...

bln 8? ko buat knuri ke?

zura@iwan said...

Ms Aireen~

kekekke...ada la nmpk apartment tu..apartmen resak ek?

adik aku sewa kt rumah teres dua tigkt sblh hostel tu...taman sindaran permai..dia abis study dh...blk kg sat jer..nnti dia blk sn plak..

kalu aku pegi sn lg..aku rojer ko yer...

zura@iwan said...

atie~

hehehe...syok la jugakkk..

zura@iwan said...

Dee~

ala...bkn senyap2....tak sengaja la...zura takut x sempat jumpe semua...x mau kaco korang..hikss...

UnGu VioLet said...

wah.. sakan berholiday yer... holiday nie mmg sentiasa best..

MiJa said...

jalan2 sakan tu...giler best g massage..best best..
lama x g ikea nih! (lama ke?hehe)

wantie said...

ikeaa!!!! sonotnyer dapat soping kat sana. barang apa la yg hang beli tu.

nak kay po gak..

Ena said...

jgn lupe dtg lg ekk.. penat tapi seronok kan!!.. :)

zura@iwan said...

Ungu~

aaa holiday mmg best...keja mls...kahhhh

zura@iwan said...

Mija~

tu arr...siap massage kaki lg..kekeke..amboi lama ke...len la haku ni lama la...

zura@iwan said...

wantie~

aa dpt siggh gk...ada brg yg aku nk out of stock....

ada la aku beli...nnti mai umah aku tgk noh...hikss

zura@iwan said...

Ena~

insyaAllah ada rezeki kita dtg lg ye....aaa penat tp sonok bangat..

[-suziey-] said...

babai,,,..ekekek:P ape yg ko rmebat kt ikea..dr jauh tu sanggup yek..hehe

iNa said...

bestnye coti2....
:)

zura@iwan said...

suziey~

insyaAllah haku dtg lg yer....rembat la apa yg adooo..kahhhh...sggup la alang2 kan...x dpt rembat bosar2 amik kecik2 udah la..

zura@iwan said...

iNa~

aaa best kan...hehe

mummYaeesh said...

hape??dtg kl ke??nape tak calling2??

zura@iwan said...

mummYaeesh~

kekeke....ala..sowi2..lupe la..hikss..lgpon weols byk xtvt uols takut x sempat nk jumpe...

fazilzura said...

kahh .. yg kuor 8 tu error ler..

aku tepek " nnt dtg lg yek"

zura@iwan said...

fazilzura~

caitt...buat lawak la hang....aku ingt bln 8 daa....kahhhhh

ikiqzana said...

wah zura sempat g ikea.. seronok dpt jenjalan mkn angin kt kl...

zura@iwan said...

ikiqzana~

aaa sempat la zana...mmg plan nk g sn...