♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, January 21, 2010

Tasya's Besday

 













Kek pemberian ikhlas yang tak seberapa ini dari daku n en suami sempena menyambut ulangtahun kelahiran yang ke 5 tahun anak menakan en suami.Last minute mama Tasya bgtau daku n suami nak buat makan2 utk besday Tasya, so kalut la cari hadiah plak...naseb baik Tesco sebelah opis je kan...hadiah pon daku beli brg keperluan sekolah jerk.
Ye la nak beli brg mainan dah bosar pon si Tasya ni, dah masuk sekolah....baik daku bagi hadiah berkaitan ngan sekolah, lgpon mama dia pon ckp cenggitu....hikss. Lunch time kelmarin lepas makan trs gi terjah Tesco. Dapat la jugak mende yang aku cari tu.




Besday girl tersenyum simpul pabila dapat kek yang ada karton Doreamon(spelling hentam jerk!)...kahhhhh!!!. Daku tak sangka Tasya mengidamkan kek yg ada Doreamon tu. Kuat instinct daku noh...perasan!!!



buat hajat......kelakor ko..


Lorrr.....besday sapa ni....Adik yang beriya2 nak blow the candle lak...x per besday Adik next month kan, nanti celebrate same ngan Mak Long yer....hikss..



Haizzz...cepat la belah kek tu, org tuggu lapor nk mkn nih.....ralit tul...



Hadiah Mak Long & Pak Long kecik jerk....bljr rajin2 tau....


Mr Hubby still berpakaian uniform tu....sian dia...balik kerja terus terjah Bayan Baru...hikss..


^_^ Haku tak glemer la plak kat n3 nih.....x per la tgk muka haku sll pon jemu gak kan..kan..kan..daku sendiri cakap korang tak cakap pon..

20 comments:

[-suziey-] said...

waaaa tomei nye kek secomel besday girl..hehe..ko jadi photog yek..ekek;p

isin_0108 said...

alolololo debabnya kak anak menakan...geram tgk

Mama_Aqish said...

simple...tapi meriah...last minit pun menjadik gak kan....ape hadiah yang diberi???

zura@iwan said...

suziey~

hehehehe...tu la psl..kek segera..hikss

aa haku la jd photog...sapa lg....

zura@iwan said...

isin~

tu la psl...debab..tu akak pilih karton doreomon tu...kahhhhh

zura@iwan said...

Mama_Aqish~

aaa mama dia buat utk adik badik jerk..simple2....

ada la adiahnya...hikss...

Ena said...

Epi Bufday Tasha.. Moge jd anak solehah ye..
cutenyerr Tasha kan!.. geram tgk..
sedapppnyer kek Tasha tu.. yum yummmy

zura@iwan said...

Ena~

tenkui unty Ena...insyaAllah...

tembam budak nih...tp ganzzzz...kahhh..

Gieyana said...

Epy besday yer Tasya...

el said...

dah 5 thn kakak eh
hepi besday to u
semoga jd anak yg pintar baik segala2 yg terbaik eh..hehehehe

zura@iwan said...

Gieyana~

maceh2....

zura@iwan said...

el~

dh 5thn pon...tp nk men je keja dier...hikss...

maceh...insyaAllah unty el...

ppb_ppkp said...

happy birthday tasya..ebok2 la tasya tu..xmcm 5 thn.mcm dah darjah 2..

re:zura...ehhehe.....malam tadi baru pi sental...kahhhh..bravooo...mai la wei..tapi dah nak habis dah musim ni..cepat2..

wantie said...

Happy b'day tasha... wah sonot nyer si tasya tu dapat adiah lagik..

sonot tengok gelagat si adik yg kay po nak tiup lilin.

zura@iwan said...

ppb_ppkp~

maceh2....tu la ebok2 dia kan mcm darjah 2 jerk...

re: ya ka....cm sedap la..bila ms aku nk terjah ni..

zura@iwan said...

wantie~

dpt la adiah mak, pak saudara kasi kan....

tu la psl...adik sebok nk tiup lilin...

ALoNa [CintamaniszLite] said...

hepy besday tuk Tasya..
Maklong ngan paklong tu syg sgt ler kat Tasya dan misya..
Besar nanti kalo dh keje best2..jgn ler lupa kat maklong ngan paklong tu, no?? ngee..

hmm..betul zura..kalo rapat ngan seseorang..naluri kita seakan dpt baca keinginan dia tu, hehe..
Dpt pulak kat budak2..hmm..seronok sakan ler!! makin syg ler kat maklong dia ni..

UnGu VioLet said...

hepi besday dik tasya.. cute sgt dier..

zura@iwan said...

Alona~

hehehe...syg la kak...anak saudara belah hb dua org tu jerk...moga bsr nnti depa ingt la paklong & maklong depa...hehehe

hehehe...kebetulan la tu kak, zura tak x tau nk pilih karton apa...sekali suker doreoman...amik je yg tu..

zura@iwan said...

Ungu~

tenkui ungu.....