♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, January 4, 2010

Still Cuti2…

P1080874HARI nie aku dalam keterpaksaan terpaksa meneruskan cuti2 mesia di kampung pula….kerna kereta kesayangan mengalami masalah teknikal yang tak dapat dielakkan…huhuhu.

Apa2pon Cuti2 kitaorg yang best sgt…jalan2 sampai pengsan…more story nanti daku share2 kat cini yer…


P1080825
Nantikan juga saat D’ Malam Yang Paling Indah & Romantik kitaorg……hiksss…

22 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah sambut anniversary ke???

CINTAMANISZ Lite said...

aii..tu tunjuk tiang mendera tinggi2 tu..kat dataran merdeka ke? hehe..

Akak tunggu citer hang, Zura...

[-suziey-] said...

cewahhhh mlm paling romantik..ape yg romantik tu..ekekk:P

CaMaRPuTiH said...

ooo... jenjalan ek. nnt citer tau...

fazilzura said...

cepat2 tepek gamboo..
wahhh sure gampak ni

Gieyana said...

ha...cuti2 smpai lebam!kekekeke!

leadleedeea said...

akak...seronok laaa akak bercotiiii...lead jugak laaa ulang alik hospital je kejenye..huhu~!!!

tak sabar nak baca entry akak..hehe~!!

Dee said...

ni mana ni? mcm kt kl je..hang mai kl ke?

Ena said...

Bestnyer!!.. balik kg.. :)

zura@iwan said...

Purple~

aaa..lebey kurang la tuh..hikss.

zura@iwan said...

Cintamanisz~

saja la kak tunjuk tiang bendera tu...bendera malaysia kan...hahaha

zura@iwan said...

suziey~

gediksss romantik...kahhhh...

zura@iwan said...

Camarputih~

jln2 smpi lebam gk la kaki aku niih..

zura@iwan said...

fazilzura~

hehehe... xde la gempaq sgt...

zura@iwan said...

Gieyana~

hahahaa...smpi pengsan la gk...

zura@iwan said...

lead~

akak pon cm lead la ulang alik spetal gk ritu..ni nk rest la plak...relaxkan minda...hehe

zura@iwan said...

Dee~

ala tiang bendera tu mn2 aku leh amik..wakakaka..nnti ek citer..

zura@iwan said...

Ena~

blk jap je...

Ms AiReEn MoHd said...

babe wah bukan main mai ronda mana hala ang...aku ni nak p penang kot nanti..tak tau biler la plak...raya cine kot ...ewah lambat lagik tu...huhuhu wah ada kek sedap nyer

nang tak der ni...

zura@iwan said...

Ms AiReEn~

hahaha....smngt jln2 tu kuat arrr...mmg relax betui la ronda2 nih...x pk psl keja pon aku...
nk dtg png ke....mai la jln2...

nang tu ritu aku tgk kuar byk tul..ni ko dtg x de la plak..huhu

wantie said...

tengok kek tu geram plak aku nih...

ntah la keghairahan aku nak sambut ani berseri 19 ni cam dah hilang jerk...

ingat, cam malaih nak sambut la..

zura@iwan said...

wantie~

cedap kek tu..laki aku x suker kek pon suker sbb sedap...

aku phm...hg sure ilang perasaan tu kan ...x per....buat besa2 je la..