♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, April 29, 2009

~TaG Cabaran SLIMMING lak~

TAG CABARAN LANGSINGKU

actually tag ni UmmuAbdullahSyaakir yg bagi...sorry ek lmbt jawab sket....duk selongkar gmbr lama2 dulu tu..hehe

1) Berapakah berat anda sekarang dan juga ketinggian anda?
BERAT= 49-50kg
TINGGI= 160cm

2) Berat yang paling tinggi dalam sejarah anda? Usia anda pada masa itu?
Berat paling tiggi x slh 51kg...hehehe..masa tu umor 28thn rase...

3) Apakah makanan sampingan anda untuk memiliki tubuh langsing? dan kejayaan anda dengan makanan tersebut
Hmmm..x de makanan sampingan kut, tp selalu mkn buah n susu le...hehehe...

4) Berat yang paling rendah yang pernah anda dapat ? Usia anda pada ketika itu?
Berat paling rendah time kecik2 dulu la..tp x ingt la...time dewasa ni...berat paling rendah 44-45kg, masa tu umor 22 gitu err..time study lg..

5) Anda pernah sertai program pelangsingan? nyata kan kejayaan anda
Oh...setakat ni x sertai mana2 program pelansingan lg la....next time x tau la...

6) Apakah diet yang anda ambil untuk memiliki berat anda paling terendah?
Rasanya berat skrg dh ok kut....nk maintain la kalu bleh....diet mkn mlm tu kurang2kan nasi la...

7) Apakah yang menyebabkan berat anda naik mendadak?
Hmm...sbb lps kawin kut....bahagia...hahahaha

8) Apakah Target anda untuk kurus selepas ini?
setakat ni x de Target lg kut sbb berat dh ok la...kalu bleh nk maintain wpun slps besalin nnti..

9) Miliki gambar anda dahulu dan kini?
Yup ada....gmbr dulu setelah dselongkar....tu pun snap lain, sbb dulu x de camera digital lg...huhu..

10) sila upload ok?
kekeke.....ni gmbr masa aku keja kt Sunshine, time ni x kahwin lg la berat masa tu 45kg x slh la...

gmbr ni sure la...dh kahwin......hehehe.....nmpk chubby sket haku....nmpk juga perubahannya...hahahaha...

11) aku nak TAG KORANG SEMUA yg ada dlm BLOG LIST aku ok..............

8 comments:

[-suziey-] said...

amboih...hari menjawab tag..tag marathon la ni..ekekk;D

~~zuraiwan~~ said...

suziey...aaa hari mjawab tag la...tu pun ada utang lg...kekeke. suziey pun kena tau ...buat tag ni..

CuTeMiUt78 said...

ooopsss.. adakah kita pun tersenarai utk tag kali ni.. klu begitu.. akan kuselesaikan tag ni.. mekacih sebab menglistkan nama kita

~~zuraiwan~~ said...

CUTEMIUT; yup.......kan ko terlist dlm blog list aku...so rajin2kan lah diri ek..

AkMa said...

zura ~ sy dah buat..jenguk blog ye..heheh

~~zuraiwan~~ said...

Akma..ok tq

ummuabdullahsyaakir said...

Salam,Zura..hehe comel la..maintain je masa sblm n slps cuma pipi adasikit naik..hehe.

~~zuraiwan~~ said...

ummuabdullahsyaakir; hehehe...comel ke..tq2, tu la pipi naik sket...