♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, April 29, 2009

~TaG Dari MiD~

fuhh.....lama sggh tag ni aku perap...bkn x nk buat, tp dsbbkan ada mlsh teknikal..so jd tlewat seketika. apa2 pun Mid yg sweet akak mu buat juga ek tag ni...maknanya akak mu ingat mu selalu err....hehehe..So enjoy the tag...

1)Adakah anda suka blogging? Kenapa?
hmm...sejak Januari 09 jd suka memblogging lak...sbbnya...bleh abadikan semua kenangan d dlm blog ni..aku suka baca blog org gk..hehe

2) Blog siapa yang selalu anda skodeng? Nyatakan 5
semua blog aku skodeng, but yg selalu update tu la selalu kena skodeng ngan gue...hehe

3) Adakah anda menginginkan seseorang dalam hidup anda? Yang boleh menemani dan menyayangi anda sepenuh hati? Dan siapa kah orang itu?
Dah ada la.............SUAMIKU sayang ............

4) Taken or single? Mana lebih bagus?
TAKEN la.....sbb ada org TAKE CARE n SAYANG kite...

5) Pernah tak cinta anda tidak dibalas?
Hmm....rasanya aku yg tak balas cinta org tu ada la....kekeke...kesah2 dulu..

6) Ciri-ciri idaman gf/bf anda?Nyatakan 5
DAH ada pun sekarang......SUAMIKU yang TERCINTA..DIA la BF aku..hehe

7) Pada umur berapakah anda akan merancang untuk berkahwin?
DAH kahwin pon...budget umor 25-26 cm tu la dulu...

8) Nak berapa anak?
Rezeki Tuhan nk bagi kite terima .....buat masa skrg masih menunggu Zuriat yg dnantikan...plan pun x le lg..

9) 5 orang bertuah yang anda ingin tag
~Zue...ko kena lg hehehe..maap ye..
~Rozie...ko pun kena gk..hahaha
~Niza..ko rajin buat err...
~Farhana..buat tau...
~PinQib...kena gk ha..buat tau

10) date of birth.
16hb Februari....

11) Best present yg penah dpt?
semua BERMAKNA bg ku...

12) Gift yg di impikan..?
SURE la....anugerah yg bermakna dari Nya...ZURIAT..insyaAllah..

13) Fav colour
PINK ...WHITE..PURPLE

14) Fav numbers?
No. 8 n No.2

15) Best place yg ingin dijejaki?
tempat2 yg MENARIK

16) Rase bahagie bile.....
SUAMI & KELUARGA sentiasa ada di sisi....

17) Fav Movie
Ceta2 yg best err...

18) Fav Artist
x de la fav la....

sekian............udah selesai.......yeahhhhhhhhhh...

4 comments:

mummYaeesh said...

smoga dapat "gift" tu secepat mungkin..amin!

~~zuraiwan~~ said...

mummYaeesh; amin....thanks ya...doa2kan kite..

miDguRL said...

nie yg syg akak lbh nie hehe <--- bodek nie ;P

muuaaaahhhhh ;P

~~zuraiwan~~ said...

MID; mmg kak pun sygggggggg MID...hehehe