♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, April 13, 2009

D' waktu pagi.....

n3 kali ni sj aku suka2 nk ltk...disebabkan aku suka tgk permandangan, so aku n3 kan lah dlm blog ni...utk diabadikan dlm blog weols....actually aku suka amik gmbr view2 alam semulajadi ni....tenang je...then last friday time aku nk g keja pagi tu....tnmpk la view ni...cantik sgt, aku guna hp je snap vie ni..jadi lah...time ni awan mendung2 je ngan cerah matahari..so layanzz la kalu korang nk lyn...hehe

6 comments:

ppb_ppkp said...

nice...rasa tenang je tgk kan...
zura...leh ajar tak mcm mana nak letak layout dan letak kat arrow ada permata yang keluar ..ehehehehe..tq

PinQib said...

dulu2,.pon Qib suka amek pic
pmandangn..
pic pokok n ape2 je,.
sjak BZ nih,.
x smpat pon..:P

~~zuraiwan~~ said...

ppb_ppkp, ooo nnti kite ajar k...ada ym x? sng sket nk ajar
pinqib, akak suka2 je amik ....minat kan...dulu masa sek mmg suka subject lukisan ni...hehe

LoVEaQshA said...

wah akak cntknyer pemandangan tue..
area mn tue??
minat tgk pemandangan camtu tp xpenah dpt amik ngan lawa sb xpndi..

naurah makwa said...

wahh..nampak penang bridge..cantik..

~~zuraiwan~~ said...

loveaqsha; tu area jelutong umah akak tepi highway je. ala..akak pun x brp pandai amik gmbr...gitu2 je..
naurah; aaa....dr tmpt letak keta umah akak mmg nmpk penang bridge tu..