♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, April 13, 2009

AwArd oH AwArD

salam isnin semua kawan2......baru ada masa nk update blog ni...so aku mulakan n3 miggu ini dgn award2 dr sahabat2 aku yg tertangguh stelah sekian lama...hehehe.

1st award ni terima daripada ieda, adik zura dan rozie. w'pun blog aku ni x la star sgt...tp ada la gk star2 yg bterbangan dlm blog aku ni..kekeke...terima kasih byk2...


so dgn ini....award ni aku hadiahkan kpd semua blogger2 yg ada dlm list blog ni k.....


2nd award lak.... juga daripada ieda http://yaziedafasha.blogspot.com/ , imah(dr perlis) http://sarimahrizal.blogspot.com/br kenal je dan drpd adik zura http://loveaqsha.blogspot.com/. thanks ya korang.....i love yr blog too...


So here's the rule :

1. The winner can put the logo on his/her awesome blog.
2. Link the person you received your award from.
3. Nominate at least 7 other blogs.
4. Put links of those blogs on yours.
5. Leave a message on the blogs of those you’ve nominated!

khaskan award ni kepada sahabat2 alam cyber aku.....

http://teratakmahligakasih.blogspot.com/ ct
http://afdni.blogspot.com/ afdni
http://zueannie.blogspot.com/ zue
http://faish5807.blogspot.com/ shiela
http://naimahsidik.blogspot.com/ naim
http://camarputih-isya.blogspot.com/ Cha
http://ladyila.blogspot.com/ LadyIla
http://leadleedeeashawtee.blogspot.com/ Lead
http://ibudalila.blogspot.com/ Ibu Arifa
http://teratakadura.blogspot.com/ Fara adura

kpd blogger yg aku x senaraikan tu.....jgn x amik lak....aku hadiahkan pada korang gk....k...

2 comments:

shi3la said...

huhhhhhh sib baekk ader namer haku..kalau takderrrr tadi mau meroyan haku paksa ko kasik awrd tuhh kat haku gak....niwayy thanks..ingat haku..

~~zuraiwan~~ said...

hahaha....actually aku kesian je kt ko, tu yg aku kasi....hahahahaha