♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, April 20, 2009

~~BERPICNIC2 D' BATU FERENGGHI~~

soknya sabtu kitaorg bsiap sedia nk g berpicnic. syoknya picnic beramai2.......sekali sekala buat GATHERING cm ni, bkn sng nk jumpa member2 ni masing2 sebuk ngan hal family masing2 kan....apa2pun mmg best. next time insyaAllah kite arrange lagi gathering ni...kumpul bg ramai sket. gathering br ni yg menjoinkan diri adalah NIZA n family, ZUE n Hubby, Kak Ina(merangkap kak aku) n her daughter, ROZIE n family dan juga aku n hubby.

aku tggu zue & rozie kt umah, kitaorg konvoi sekali, btolak dlm kul 9.30am.....then niza lak g dr teluk bahang. habis aktiviti picnic ni dlm kul 2 lebih, masing2 dlm kpnsan...tmbh2 anak2, sian depa. ini lah hasil2 gmbr KENANGAN yg sempat di amik hari tu...korang layannnnnnnnn...

from left: ZUE, Kak INA n her daughter, ROZIE n her daughter n NIZA n her daughter
makan2...bg kenyang...

JAGUNG bakar....hmm...Zue n Hubby


apakah ini...hehehe..ni la air sunquick niza yg bw mali....cantik..hubby la snap ni.

ni lah hasil ayam perapan aku yg tlh d'bakar..

sempat gk snap payung terjun ni....terjun dlm laut.....hahaha..

antara view2 yg menarik d'curi snap oleh hubby..

18 comments:

zue_annie said...

hahaha samalak baju aku ngan jagung tu hehehehe

~~zuraiwan~~ said...

zue...tu la, mmg sesuai la hg bakar jagung tu...kekeke

Gieyana said...

knp aku x dpt snap payung tejun yg merah tue!huhuhu..

~ belakang aku pon d'snap juger ka?hahaha..

~~zuraiwan~~ said...

gie: ko tgh consentrate lyn anak kut...tu yg x sempat snap payung terjun merah tu...kekeke..
-sj err snap blkg...hubby aku la tu..-

afdni said...

sonoknyer g picnic..nyum..nyum..cm sedap jek makanan sumer..

niza said...

haku sindri x dan nak snap air sunquick tuh...kehkeh...enjoy sgt...best2...

~~zuraiwan~~ said...

afdni: mmg sonok...sekali sekala...mmg sedap semua..hehe.
niza: hahahha...x dan snap ka, haku pun x sdr hubby haku snap. x per2 on behalf la ni.

atty's said...

sonoknya gathering di tepi pantai..

ayam bakar, jagung semua tu sedap..

~~zuraiwan~~ said...

atty: aaa mmg sonok....nnti bleh join kalu buat lg ek..

leadleedeea said...

waaaaaaaaaaa....jelesnye saya huhu...nak mkn jagung..hehehee

~~zuraiwan~~ said...

lead: jgn la jeles......nnti kite buat lg ek..lead trn sm nnti..hehe

ppb_ppkp said...

re:zura..rumah kecik je.....tanah je yg besau n luas....hihihihihi.....xdak modal nak buat dah...tu yg tangguh tu..buat pagar dulu..
rumah imah ni kat perlis...nanti2 jemptu la mai...tapi xtaw bila leh duduk...hiihihi

ibu_arifa said...

cantik2 gambar yg diambik ni.. bestnyer gi picnic mcm ni.. rindu kt kak zu..bila nampak gambar dia td.

~~zuraiwan~~ said...

ppb_ppkp: ala jd la ada umah sdiri, lg pun dlm pagar tu umah kite je...best tu....insyaAllah nnti bleh siggh kalu umah dh siap ek.
ibuarifa: gmbr2 tu ada yg hubby amik, ada yg kite amik...diedit sm tu...nnti kite plan len bleh mi join sm ek....

CaMaRPuTiH said...

sumer yg pergi sumer bt entry jdnyer byk gsmbo ler ku cuci mata. korang bt diri ini terasa jeles la. sonotnyer!!!!

~~zuraiwan~~ said...

cha: ya la sapa yg g tu kena la buat n3, br best...jgn la jeles...nnti ada jodoh kite jumpa ek buat gather sekali.

mummYaeesh said...

bestnye..jeles2!pasni klu blk penang harus ku calling yerk!

~~zuraiwan~~ said...

mummYaeesh; hehehehe..jeles ek, calling jgn x calling.