♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, April 9, 2009

TaG...TaG...TaG

Tag ni lak Lead yg kasi.....kak jwb apa patut la ek...

Ape nama penuh anda?
fullname lak ke...haha...ni dia....Azzurawati Binti Abd Rahim...

Nama apa yang anda harap itu nama anda?
X de kut....redha je ngan nama yg sedia ada ni...lgpun mak & abah yg kasi.

Post 4 pictures korang yang esklusif yang xde sape tengok lagi
hmmm....aku tunjuk mn yg rase afdhal lah...kalu nk tunjuk x de sapa tgk lg tu...gmbr tu gmbr terlalu personal lak...hahaha...



Clockwise please~!
Pic 1 ~ 1st time weols g Cameron Highland..skrg dh masuk 4x g cameron...hehe
Pic 2 ~ time ni rase sayu sgt sbb aku nk g Shanghai one week kena tiggl hubby, jumpa hubby kt KLIA kbtln dia ada kursus kt sn......
Pic 3 ~ seronok sgt time ni....weols dh bjaya g bcuti d Sabah...pic dlm flight.
Pic 4 ~ pic romantik gitu honeymoon d Langkawi....

Apa kenangan paling bermakna dalam jiwa raga anda?
pabila aku telah dsahkan menjadi isteri kpd suami tercintaku.....

Apa prinsip hidup anda?
percaya pada diri sendiri..

Apa perangai anda yang paling buruk?
sensitif ngan hubby....merajuk...

Tulis di atas sekeping kertas n postkan juga

sapa2 yg free layan la tag ni ek....ku x paksa....

15 comments:

Gieyana said...

wei..pic yg ke-4 tu dh penah tgk..tp di mn ya!hahaha...

elly @ suely said...

hamboi rajinnye jalan2... sampai ke luar negara dah eh hehehe...

~~zuraiwan~~ said...

hahaha...ko penah tgk dh...blogger lain x penah nengok lg...kekekeke...hentam sj la...esklusif gk tu gmbr peluk...hahaha

~~zuraiwan~~ said...

elly, itu company sponspor daa.....kalu sdiri bila tahun nk g x tau la..kekeke

Nae @ Naz said...

kzura kena taggggedddd...heheh

~~zuraiwan~~ said...

nae, kak mu ini dh jwb pon tag itew..maaf lee...x yh jwb dh ek...kekekeke

Nae @ Naz said...

yaka...haha tk penah go thru tu la jadinya ekekek..ok no problemass

~~zuraiwan~~ said...

hehehe....x per nae...skurang2nye nae ingt la akakmu ini ye..hahaha

shi3la said...

ehh haku nak layan lahhh tag..tag ko yg sebelum ni ponn haku nak bolot gak...tapii bkn sekarang laa...haku simpan doluu time takde idea nak posting haku nak wat..hekhekhekkkk..eh tetibe haku suker tag lak....gilooo...

next time ko tag haku tau..harharharhar

~~zuraiwan~~ said...

uitt shiela...ko layan je tag2 aku tu...lgpun mmg aku srh pon....scara rela...ko buat la ek....aku x kesah....ko kan rajin...hahaha

joegrimjow said...

bestnye bila da kawen

ppb_ppkp said...

salam taaruf...tq kerana sudi jenguk2 ke blog saya..
saya rasa mcm kenai hubby awak.

~~zuraiwan~~ said...

joegrimjow: kawin la....best tau...hehehe..
ppb_ppkp: salam ...ya ka kenal...hehehe...kbtlan ek..

ppb_ppkp said...

salam.....pi amik award kat rumah imah k

~~zuraiwan~~ said...

salam imah...ok..nnti kite amik..