♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Saturday, April 4, 2009

jALaN2 d ShOPPiNg CoMpLEx

weols jln2 je hari ni.....window2 shopping mula2 g Queensbay Mall, then trs lunch kt CRS...tingin nk mkn. lps kekenyangan weols g ronda2, kebetulan kt QB telah diadakan Terengganu fest 09....semuanya mengenai Terengganu ada pertunjukan tarian tradisional, handicraft, tradisional food dan mcm2 lagi, yg paling best dpt tgk real Penyu tu anak2 penyu...package nk g Terengganu like pulau perhentian or redang pun ada ditawarkan...tingin bangat nk g......tggu budget err. Lps penat jln2 kt QB, weols blk umah....lps tu ptg kite kuar lak g Prangin Mall, weols bleh kuar lg tu dh blk umah...hahaha....suka gitu...kekeke. but aku x snap pun la kt Prangin Mall tu...kejap je jln2 kt situ, blk sblm magrib hujan lagi masa tu.

Terengganu Fest '09

8 comments:

LoVEaQshA said...

wah lovin couple g jejln yer..sweetnyer uols..huhu

CoNniE said...

bestnyerrr... comei penyu tuh.. buley pegang tak?

Gieyana said...

best tu jalan2 cr makan...hehehe..

~~zuraiwan~~ said...

loveaqasha:hehehe...mmg always lovin je..tq2
Connie: bleh pegang je....x leh bw blk ...hahaha..
gie:mmg best err....jln cari mkn je keja km..haha

leadleedeea said...

huhu...terengganu fest~!! syok nye..nak pegang penyu..rindu kat penyu..haha~! best laa akak gi jenjalan yek?..

~~zuraiwan~~ said...

hahaha....rindu penyu lak ke...nnti blk tgganu pegang ek....aaa mmg best...kekeke

neezareef said...

cutenya..anak penyu ke tu

~~zuraiwan~~ said...

aaa...anak penyu le neeza. hehe