♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, April 15, 2009

PuLaU SaYak IN MeMorY...

n3 nie spatutnya utk kesah weekends br ni....last saturday...tp sbb mls nk update lg then nk edit2 sket so tertangguh la smpi hari ini, ni pun ala2 kemlsan gk ni..kekeke.....apa2 pun aku publish gk la wpun lmbt, nk ceta sket weols pegi mana cuti br ni...kekeke...jeng2.....g Pulau Sayak, Kuala Muda kt Sungai Petani tu. actually weols x plan pun...hubby la pagi sabtu tu sebut nk g sn, coz member dia aka member aku juga ada keja kt chalet area Pulau Sayak tu. so weols btolak pun dlm kul 12 tghari gitu...smpi sn dlm kul 1 lebih cm tu......x jauh sgt la nk p sn. yang amat2 berterima kasihnya.....pginapan dan makanan telah ditanggung oleh Kilip(member weols yg keja kt chalet tu), mmg dlayan dgn baik sekali...terima kasih sekali lg ya Kilip. chalet tu....still dlm proses membaik pulih kembali, so time kitaorg p tu...ada la yg x brp selasa. then tmpt tu sunyi.....seram juga...kekeke

smpi je sn...kitaorg soru dulu, smentara menuggu bilik utk mginap dsediakan..weols mkn nasi goreng ayam berempah....time tu lpr sgt...fuhh...
jalan2 d petang hari.....
actually dr chalet tmpt kitaorg mginap tu mmg nmpk Pulau Pinang.....but gmbr ni x brp nmpk, coz camera x canggih sgt x dpt nk zoom jauh tu...bila d waktu mlm cantik je..

14 comments:

zamdotcom said...

wahh..
dah expert skang ekk buat collage

~~zuraiwan~~ said...

hehehe....bleh la sket...tu pun take time gk nk buat, besa la still learning...lgpun ni berkat dr ajaran cikgu Zam la...kekeke..gmbr la x cantik sgt...

atty's said...

1st time dgr pulau sayak..cantek jugak..

~~zuraiwan~~ said...

atty: aaa...kite pun dulu x penah dgr...hahaha...

miDguRL said...

pulau sayak...hehe..name cam lawak kn
tp nmpk syioookkkk tue...honeymoon ker kak?
;P

~~zuraiwan~~ said...

mid: hahahaha...lawak la ngko....lawak lak nama dia ek...x de honeymoon la...sj jln2..

shi3la said...

owhhhh Pulau sayak cam baru dengar lak..tp not bad view diyer kan....tetambah time senja tuh..chantekkk...

weii ajor ler haku camner nak wat collage tuh..siriyess haku bengap tak tauu...

leadleedeea said...

syok jek pulau sayak neh...jeles laaa akak gi honeymoon..hehehehee

~~zuraiwan~~ said...

shiela: nnti aku ajar ek...ko guna photoshop ka?
lead: g jln2 err...x honeymoon lah....kekekeke...

mummYaeesh said...

pulau sayak ni mmg pulau or nama jek pulau??
nak ke pulau ni mcmana??kena naik bot ke??

Gieyana said...

Mmg tpt tu kat Pulau ka? atau nm tpt ja? cantik kan!

~suka jalan2, kita serupa, hahaha~

~~zuraiwan~~ said...

mummYaeesh: itu nama je Pulau tp bkn kt pulau, tepi laut jer...kekeke...x yah naik bot err..dr sungai petani tu guna jln g kuala muda then ikut err sighboard g Pulau Sayak.
Gie: x kt pulau lah...nama jer, tepi laut err...hgpa tnya hubby hgpa tgk rase dia tau kut.

~yee, mmg kaki jln~

Gieyana said...

ruper2nyer tpt hubby ku memukat dulu..
~depa kn asal Merbok, so dekat jer la, hahaha~

~~zuraiwan~~ said...

gie: tu err..hubby hgpa penah g...tmpt org mancing tu gk..