♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, June 15, 2012

Makan Malam Santai D’ Tepi Laut

Assalamualaikum...Salam Jumaat Semua...








Semoga semua sihat hendaknya. Hari makin cepat berlalu, tanpa kita sedari kan...sama2 kita memanjatkan kesyukuran pada Allah S.W.T kerna kita diberi kesempatan lagi melihat dunia ciptaan Allah yg sgt cantik ini..Alhamdulillah...

Alhamdulillah dgn rezki yg Allah berikan, hari tu dpt kami makan malam di luar...sederhana jer, makan yg simple2...Mr daddy nk bw makan mee udang di Teluk Kumbar, tp tk de rezki nk mkn mee udang sbb kedai tu tutup...so kitaorg layan kedai tomyam dkt situ jerk....tepi laut, owhhhh angin yg kuat.....santai dan sempoi tul

P1150151

My Hero ketiduran masa otw…pp buah setol maintain..haha

 

Irfan tak mau amik gmbr…dia tgh aim mknan atas meja tue, semua nak capai…hehe
P1150165
Alololololo...cygggg Mama, gelak dia Mama buat lawak...kah3




P1150166Owhhhh syg Hero2 buah hati sy.....

P1150169

Seronok dia kalau angkat dia mcm nie...hehe

P1150167
Adeii...Irfan garu2 kepala tk tgk camera la plak...

P1150168

Mama dan Papa sudah ready.....tp.....irfan? tgk Papa ...bdk2 mmg pyh nk amik gambar...huhu. Biar Mama dan Papa lah posing...hahaha..

Hero kecik kami tue....suka betul santai lepak tepi laut dgn angin yg tiup kuat....bila angin tu tiup, dia gelak seronok...hahaha..

^^Mama dan Irfan tak sabar menunggu kepulangan Papa besok.....sentiasa mendoakan Papa selamat pulang. Amin...


8 comments:

el said...

hahahaha betul tu apa yg ada dpn mata..semua nak capai..xleh dok syp heheheh budak2 nama nye pun

wantie said...

hahaha.. sama la wei ngan Aleesya. pantang nampak nak punggah semua. haish... tak boleh leka.

Neeza.Areef said...

budak2 tgh baya camni susah nk amik gambo..
pusing sana pusing sini
klu dpt pun candid2 jek

LiYa HaNiF :: said...

ibu & qalesya pun tak sabar nak tunggu daddy balik ahad nie..
hihi irfan sokong liverfool yerk..

salam kenaiii & i follow u... ^_~

Zura@Iwan said...

tu arr...dh pndai capai....bagua la aktif kan

Zura@Iwan said...

aleesya lg ganazz tu...pndai buli bdk len plak tu..haha

Zura@Iwan said...

aha kak....
suka kalih sn sini...
besa la kan x duk diam
candid elok gak..

Zura@Iwan said...

ye ke? daddy qalesya g mn? hihi

slm kenai gk..thks follow...

sy free nnti sy g follow blk k...sorry kalau lmbt g terjah blog awk.