♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, June 11, 2012

Majlis Perkahwinan Along + Mieza | Sekitar Sebelum Majllis Berlangsung...

Assalamualaikum...salam sejahtera...

Sebelum itu izinkan sy menyambung cerita majlis perkahwinan sepupu sy pada 3hb Jun hari tu yer....adala juga nak update kan dari kosong je blog nie....hikss..lgpon part of my family juga...

Sambungan entry pasal majlis perkahwinan sepupu saya dan pasangan dier...sebelum majlis berlangsung, acara gotong royong di tmpt kenduri...sanak saudara berkumpul....seronok sgt, inilah masanya kita mengeratkan silaturrahim antara keluarga...betul tak? hihi..

So layan gambar je lah....sikit2 dulu...lalalalala..

Pelamin sudah siap dalam 90%...yg dihias oleh OKU, kreatif.
 Goodies utk para tetamu....hampir siap...hasil kerjasama bersama...yezaaaa...
 Adoyai....Hero ni tak mau kat Atuk dier....skrg kat org lelaki dia memilih sket, tmbh2 yg ada misai, janggut dan sora grg....takutt...hihi...
 Haizzz...dia siap rasmi pelamin dulu....hihi...
Amboi duduk bagusnye.....tk stabil lg tu syg.....hehehe...

Seronok kan berkumpul bergotong royong sanak saudara...mcm hari raya pula....hikss...korang sure mcm ni gak kan kalau kenduri? sy rasa bahgia tmbh2 ada Irfan skrg...dia menjadi tumpuan sbb bb yg paling kecik...buat perangai sket mlm tu, kawan tak brp sehat...huhu.


## Next story coming soon.......hehehe...

6 comments:

Kesuma Angsana said...

memang seronok klu jumpa sedara mara n gotong ryg waktu kenduri cam ni... salam kenal n dah follow u

wantie said...

pelamin tu memang gojes. terbaik.

eratkan hubungan sambil wat preparation.hehehe

mummy_ayu said...

sama la tema kita..biru...memang meriah kalu buat keja ramai2...

Zura@Iwan said...

ye betui tu...mmg sonok kan...btemu snk saudara yg jauh d mata...

slm kenal gk...thks follow ye...

maap yer..nnti free kita follow u back

Zura@Iwan said...

tu arr...gojes...kreatif OKU ty buat...

betui tu...time ni lah nk eratkan hub kekeluargaan.

Zura@Iwan said...

sama la ye...cantik kan...

meriah sgt...best plak tue...