♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, June 13, 2012

Majlis Perkahwinan Along + Mieza | Sekitar Majlis 3/6/2012

Assalamualaikum....

Kesinambungan majllis perkahwinan Along sepupu sy dan isteri Mieza di Pusat Kegiatan Sukan Air, Tg Bungah pada 3hb Jun 2012....banyak gmba la kan...hihihi. Ekceli kitaorg tk tidur kat tempat kenduri, lgpon Irfan baru keluar wad aje...kat sana pun full house, better tidur kat rumah..selesa sket.

Sebelum tu nak bagitau siap2...entry mengandungi gmba yg byk yer..so layan je lah..

 Adusss...tension ye..Achik duk pk nak kena siapkan skrip utk shooting , huhu..
 Sebelum pengantin bersanding, kita rasmi perposing dl k....
 Adik beradik sy.....sorang ag tak de dlm gmba, merayau entah ke mana la....

  Ketibaan psgan pengantin di sambut oleh Mak2 saudara...adeiii sy tsesat, sepupu daaa...
 Dahaga tue...kasi air dulu...ermmmmm lega, saya bertugas menabur bunga mawar...hehe..

Pengantin yg handsome dan comel...
 My Abah dengan pelakon nama sy tak brp ingat....huhu...
 Handsome2 boy...ahaksss.....Hubby with Ayah n Adik bongsu abg.
 Saya + Dia...syg ketat2...hihi

Makan berkelah di tepi laut.....angin tiup kuat, mmg nmpk santai jerk....My Mum pun melepak sekali setelah penat b'diri tggu ketibaan para tetamu....baru dpt makan aje...

** alamak gmba ngan pgntin x de la...ada dalam simpanan photographer dorang kut..

** Next story coming soon...posing dgn Irfan setelah majlis persepsi selesai...ahakss...nak habis dah story kenduri nie...


2 comments:

atty's said...

selamat pengantin baru utk pengantin..cantik tema biru

Zura@Iwan said...

terima kasih kak....

aha cantik kan...