♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, June 22, 2012

Aliff Irfan Dikelilingi Sepupu Perempuan..:)

Assalamualaikum...Salam Jumaat, dah jumaat nie......haizzz hari minggu kembali lagi...syiokkk kan!

Mama Irfan bz sgt la kan....sampai tak sempat nak update blog nie kan? Aiyooo.... berapa byk kan...la kan???hahaha.. 

Baru ni dapat gak berkumpul ngan family site Papa Irfan, wpun tak cukup korum...tapi meriah dgn ragam Irfan dan Sepupu2 girl dia nie...plan kitaorg ke Kulim utk melawat sekali lagi Sepupu baru Irfan yg dah keluar dari hospital. That day masa di hospital rushing sket...tak sempat nak lepak lama. 

 Irfan tunduk la plak,....Kitaorg berkumpul d rumah My Sil kt Bayan Baru.
 Amboi suka betul Irfan ngan PakSu dia....
 Irfan buat muka geram sbb PakSu amik toy tu tak kasi dier...kerja nak masuk mulut jek...huhu
 Sepupu Girl Irfan yg cute miut.....Kakak Tasya n Misya
 Irfan pun nak landing lah with sepupu baru Irfan, bb girl yg comey, masa ni nama pun baru tercari2..hikss akhirnya dpt gak yg berkenan di hati Qaireen Amanda..
Haizzz..main byk dier mlm tu dgn sepupu ngan pakcu yg rajin melayan....Papa melepas rindu gak la blk dr Indon....hihi...tercengang la plak si Irfan dlm gmba nie.....hahahaha..

## Family belah Mama pun, Irfan sorang setakat ni cucu lelaki yg ada....kena cari geng hero gak nie...hihihi...

## Neway...sgt2 sonok bila tgk gelagat bdk2 nie.....Irfan plak kalau tgk bdk2 bsr ni main, dia pun terlonjak2 nak ikut sama....hihi....


6 comments:

el said...

sedap nama bb girl tu
irfan jd perhatian..kumbang dikelilingi bunga hehehe

Gieyana said...

Seronok ah Irfan kena gomoi mcm tue..kt side aku mostly suma boboi...:-)

::NureeN:: said...

dikelilingi aweks2 cun tueee... :P

Zura@Iwan said...

tu arr...nk bb girl plak le..hehe

yup..dikelilingi bunga...

Zura@Iwan said...

tu arr..dia sorang cc laki...side aku byk girl..

Zura@Iwan said...

semua aweks cunn....hikss