♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, June 11, 2012

Cantik Tak?

Assalamualaikum....Salam Hari Isnin....

Di harap semua kawan2 sehat hendaknya....biasa la kan kembali berkerja setelah bercuti dua hari, nak kena amik mood balik...hikss, Sama la macam update blog nie, kena ada mood gak. Apa2 pun ceria2 selalu.....seronok tak weekend korang? sure bahgia kan bersama orang2 tsyg....

See....cantik tak header baru Ai..korang ada? hahahaha...jgn jelezzzz...Cantik kan? Ekceli sembang2 ngan sahabat sy nie, sy cakap kat dia...."kalau make up blog lawa2 pun , bukannya glamor mcm blog ang...blog aku tak ramai yg terjah pun...biasala tak update dan tak rajin BW" kawan sy ckp kena rajin update....huhu. Tp bg sy tak kesah lah....yg penting blog ni utk kenangan sy dan family sy.....blog sy tak t'kenal mcm blog org len maybe dr segi penulisan or gmba2 yg tk best..... hihi



Ada dua header yg sahabat sy ni buat.....boleh la tukar2 nnti kalau boring....hikss. Saya bukan dapat free tau, kena charge nie.....kahh...kahh..kahh. Kalau korang nak header cantik mcm nie....sila2 la order kat Sahabat sy Gieyana.Com,  harga yg berpatutan, betui tak Gie? promote ni bleh dpt komisyen ke? kekekeke..neway terima kasih byk2 shbt...nnti ajar sy photoshop plak yer, bila nk ada masa ni kan...hikss


## Nak minta tolong, Kalau kengkawan sudi...tolong beri pendapat mengenai blog sy nie, apa yang kurang dan apa yang lebih....Sharing is Caring . terima kasih semua...



11 comments:

Gieyana said...

Uitss...sapa yg buat tue..seyess mmg lawa! Kah kah..aku nk tempah gak leh! Nnt hg buat shortcut kt atas mcm aku nyer blog tue..so senang laa..kt bwh header tue.. Home, etc tue. ?:P

Kalau x tak nk buat n tnya aku..kena byr lg..KH kah..:-)

Gieyana said...

X nak plak..kalau nk buat daa..ekekekeke

wantie said...

cantik. hohoho leh la aku tempah kat gie. walawei...

Farra Dhelina said...

cantikkkk.. oh lepas ni blh order kat kat g..yeay!

Sidratul Muntaha said...

wah..
sudah guna..
ahahaha
curlast ko...

♥MAMASYAZA♥ said...

cantik berseri sekali

Zura@Iwan said...

amboi tnya ag plak....ang la buat...hehehe....

nnti ajar photoshop k...

Zura@Iwan said...

thks....tempah jgn x tempah...

Zura@Iwan said...

thks dear....bleh aje..try tnya k.gie.

Zura@Iwan said...

sudah....

mmg kelasss ko jah...hehe

Zura@Iwan said...

terima kasih kak....