♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, March 28, 2011

Tak De Tajuk...ngeeee....

Assalamualaikum......

Mula dah time2 tengahari gini nak buat taik mata...hikss..mata mmg dah stim poyo dah nie.....hahaha...adeiii....tu yg tajuk tak tau nak taruk tue....kakakaka, then idea pun tak mali lorr....huhuhu...

Hari isnin yg cerah di Pulau Pinang nie....hari sabtu yg lepas seharian hujan lebat je, sampai lah kitaorg balik ke Sg Petani sepanjang perjalanan hujan....Alhamdulillah semoga Allah menurunkan hujan yg bermanfaat...Amin....

Hari ni dapat perkabaran berita lagi...sorang lagi sahabatku El telah selamat melahirkan baby girl...syukur Alhamdulillah, baru kelmrin je bermsge dgn beliau.....hehe. Tahniah utk hg ngan Od ye....

Smlm balik dari Sg Petani...sempat juga melawat baby boy kak yanis...sgt cute laling.....hehe..bestnya dpt baby ye....hehe..

16 comments:

wahida said...

kat opis saya ni pun ramai lak yg bersalin bulan ni...musim kot...hehehe...

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

semoga ada rezeki untuk zura jugak k...amin...sudah nagntuk wajib disorong bantal...zzzz....

zura@iwan said...

@wahida

ye la kan..musim la ni..hehe..

Rozali said...

Assalamualaikum Zura

Insyaallah
ada giliran untuk zura pula

Wassalam

zura@iwan said...

@♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥

amin....mudah2an...thks Anje...tu la psl..wajib tido..haha

zura@iwan said...

@Rozali

amin....macih Atuk...hehe..

eT said...

mmg best dapat baby..huhu
selamat petang..ngeee

Gieyana said...

tahniah utk El n ur fren..comeyy bb El tue kan..:D

Mommy Agharr said...

Hi Zura, Syukur zura ada kwn2 yg supportive kan. Saya dulu slalu jd usikan kwn2 spnjg mnanti zuriat dulu. Allah Maha Mengetahui bila tiba waktu Dia mahu memberikan sesuatu pada Hamba-Nya. Insyaallah.

UmmiRosma said...

Yea lah dik..kat Brunei pun asyik hujan je...

zura@iwan said...

@eT

betui tu..x sbr nk ada bb sdiri...hehe...

zura@iwan said...

@Gieyana

aha...comey bb dier....hehe

zura@iwan said...

@Mommy Agharr

alhamdulillah majority kwn2 semua yg memahami..lgpon sy redha, kena byk bsbr kan wpon dgr kata2 org sekeliling....yg penting Allah yg lebey Mengetahui...

zura@iwan said...

@UmmiRosma

ye ke....musim skrg kut noh..

CuTeMiUt78 said...

eemmm kira bulan ni.. bulan tuk melahhirkan

zura@iwan said...

@CuTeMiUt78

tu la kak..bln mgawan dh lps...ni bln melahirkan..hehe