♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, March 22, 2011

Aku Tak Mampu....

Terima kasih pada Suami TerChenta kerna pengorbananmu sgt2 bermakna...membuatkan Ku berasa terharu....dan bertambah2 syg.....(sbb bgkuskan aku nasi utk lunch hari ni..bkn hari nie je...ada gak hari2 lain...haha)

Aku mgkin tak mampu membuat sedemikian rupa seperti mana yg si dia lakukan...si dia sggup menunaikan permintaan isterinya...walaupun berat bagi Ku tp ringan baginya....

Hadiah birthday beliau pun aku tak mampu nak gi beli lagi....bila aku ajak gi celebrate, asyik2 menolak je...dia kata tak mau...bazir duit je...."Abg tak nak hadiah lah....Ayang ada di sisi dah kira baguih tue" huhuhu.....jual mahal tul la dia nie.....tak kira kalu tak nak celebrate mkn2, aku nk kasi hadiah gak.....aku lak tak de nya nk surprise2 seperti mana dia lakukan pada aku...aku tak mampu.....huhuhu......aku seperti ilang idea seketika.....owhhh tak bermakna aku tak sayang pada dia.....hehehe....

Selamba je aku ajak hubby aku gi cari hadiah......kakakaka...pilih je apa mau...bini? dah ada...kereta? dah ada...rumah? dah ada....semua dah ada.....hehehe...minta apa yg tak de la.....surprise!!!!


** dan aku tak mmpu nk BW umah kwn2 la....cam ni ni...huhu..

18 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Zura

saya syurkan kpd Irwan,
minta pergi umrah

Wassalam

zura@iwan said...

@Rozali

wasalam Atuk..

kalu sy mmpu bg dia adiah tu Atuk..huhu..

fazilzura said...

waaaaaaaaaaaa... nape aku rs entry ko kali ni bikin aku sebak ni beb huhuhuhuhuhu...

yahdu kan kalau huby ckp gitu huhuhu..

emm aku rs kalu ko nak kasi something special, ko wat le something yg dia leh simpan or gune... even x lawo or murah , but dr hasil tgn ko sure dia hapy..

*eh lupe plak, try le kasi bunge.. tau dak lelaki sebenor nye suke bunga tauu

zura@iwan said...

@fazilzura

waaaaaaaaaaa....entry sblm ni pn aku dh sebak beb....huhu.....

aha...mmg dia ckp cm tue...aku syahdu gk....

aku tau "hadiah" apa yg dia tggu...insyaallah "hadiah" tu sm2 utk km bdua...sdh ckp bmkna...huhu..

aku dh penah kasi bunga beb..siap delivery g opis lg...surprise...dia malu taw..kakaka...

atty's said...

assalamualaikum zura.
samalah ngn along.kalo nak suh pilih hadiah mesti kata membazir.

zura@iwan said...

@atty's

waalaikummusalam kak...

ye ke kak? rasanya depa nak kut...tp x sggup nk minta2 kt kita cm pompuan ni...hahahaha...

ALoNa CintamaniszLite said...

tanggungjawab jd suami ni berat tau, zura..
dan jgn lupe..seorang suami yg belanja isteri dia..dia leh dpt pahala seperti bersedekah..hmm..

Rizziela said...

hadiah apalah yg cik wan kita minta nanti kan? surprise palk rasanya

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

alor sweettttnyer..terharu dgr..
smga kalian bahagia ye ;)

zura@iwan said...

@ALoNa CintamaniszLite

betui tu kak...byk tggungjwbnya..bkn ngan kita je...ngan klrga dia lg...huhu...
tu la kak..dia sll nk banje sy je..kalu yg nk bw kuar duit..dia x kasi...hehe

zura@iwan said...

@Rizziela

hahaha...x de arr ziela...hb kita jenis x meminta2...understanding...

zura@iwan said...

@♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥

hikss.....kamo pon sweet....
thks dear....

Gieyana said...

bestnyer..ku jauh..kalau dulu slalu lunchdate sm2..nnt suh Iwan mai hntar smpai bayan lepas lak! Kahh kahhh...

Farra Dhelina said...

bestnya kakkkk...

Bio Aura RM650 said...

Salam singgah,

entry romantis.. hehehe

nice blog ;)

zura@iwan said...

@Gieyana

tu arr..ku kalu dkt pon mmg leh lunch date sm2 weyy..hehehe....

ni kbtlan dia nk mai area sini...dia ofer la nk taupau...nnti bini lapar..kahhhh...time bleh request ni kan...

nnti munir cuti bleh la lunch sm2 ang...

zura@iwan said...

@Farra Dhelina

hehehe...ngah baik ati la kan..

zura@iwan said...

@Bio Aura RM650

slm kembali...thks siggh cini..

hehehe...romantis sekali2...

thks ye..