♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Saturday, March 19, 2011

Khas Untuk Si Dia Yg Tersayang..

Entry khas utk Chenta Hati Ku Sayang....Mohd Irwan Bin Talip, hari nie adalah hari ulangthn kelahiran dia...hari ni dia tiada di sisi aku utk menyambut ulangthn kelahiran dia kerna dia berada di KL. Tapi tak per....ada masa lagi kita celebrate kan....this time for me utk buat dia happy di hari specialnya.

Saya tahu awak mesti teringat pada yg tersayang yg tlh melahirkan awak kan....tp dia tak de di sisi utk bersama2 awak...utk awak mbls jasa pengorbanan beliau...mgkin awak rasa tak cukup utk mblsnya kan....dengan sedekahkan Al Fatihah dan bacaan Yassin, insyaAllah ini dpt mbls jasa thdp arwah...sm2 kita b'doa ye syg...Sy amat memahami awak.....hidup kena diteruskan.

Apa2pun saya sebagai isteri yg sgt menyanyangi awak.....mendoakan semoga awak dipanjangkan usia agar kita dpt hidup bersama higga ke akhir hayat mengharungi suka duka bersama, moga awak dimurahkan rezki selalu....dan yg penting awak berjaya menempa kejayaan sehingga ke menara gading....saya sentiasa menyokong awak. Saya berharap awak happy dan sentiasa happy bersama dengan org2 yg tsyg....awak kuatkan semangat dan banyak2 bersabar yer.....Amin....

Saya nak awak tahu.....saya sentiasa bersama awak selagi hayat saya masih ada...insyaAllah satu hari kita akan mendapat "Cahaya" yg akan menerangi lagi kehidupan kita....itu janji saya.....Allah Maha Pemurah dan Maha Adil.....kebahgiaan pasti milik kita, jika itu telah ditetapkan oleh Nya, byk2 kita berdoa pada Dia.....Terima kasih pada Allah S.W.T kerna memberi peluang pada kita hidup bersama sehingga ke hari ini kan....dan kehidupan sederhana ini sudah cukup bermakna pada kita.......Syukur padaNya....

Selamat Ulangtahun Kelahiran Sayang.......tak lupa juga hari ni adalah hari ulangthn pertunangan kita yg ke 6tahun kan.....(dah kawin nak wish anibeseri ptunangan plak lagi..hahaha)


^-^ hadiah tak sempat nak cari arr......nanti gi pilih sekali ngan cik abe lah...hahaha..sng ceta...



22 comments:

Farra Dhelina said...

hpy bday utk hubby kak zura!

Ena said...

happy besday buat en. suami..
:D

Rozali said...

Waalaikumusalam Zura

SELAMAT HARI JADI EN MOHD IRWAN

saya doakan agar anda berdua dikurniakan cahaya mata yg soleh

Wassalam

Hezesuze said...

wah uols bagi adiah apa kt cik abang?? ngeh ngeh ngeh

ALoNa CintamaniszLite said...

Selamat Iwan..selamattt...

Amboii..bkn main lagi ucapan zura utk cik abg syg ye..ngee..
Ye la..isteri yg baik adalah kekuatan bg jiwa seorang lelaki..

♥MAMASYAZA♥ said...

hepy besday to hero zura

el said...

epi besday to en. irwan
smoga dimurahkan rezeki dan bahagia bersama isteri terchenta

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
gua doa lu bahgia

Gieyana said...

hepi birthday utk Iwan yer..:D

Nureen said...

hepi besday to mr.irwan..

romantik jgk zura ni ek.. ;p

wantie said...

Happy B'day untuk insan yang bergelar suami kepada Zura..

Nanti balik KL jgn lupa, Zura ada Surprize... upsss.. hover lak aku. hehehehe.. saja kaco hang zura

zura@iwan said...

@Farra Dhelina

thks dear....

zura@iwan said...

@Ena

macih ye...

zura@iwan said...

@Rozali

tima kasih Atuk....

amin...mudah2an...

zura@iwan said...

@Hezesuze

kak...x beli lg la..haha

zura@iwan said...

@ALoNa CintamaniszLite

slmt2..kakaka...

tu la psl kak...sj gatai ucapan cm tu...hb bc malu2 plak dia..haha

zura@iwan said...

@♥MAMASYAZA♥

thks kak....

zura@iwan said...

@el

thks fren....

amin.....

zura@iwan said...

@b.r.u.t.a.l.s.o.l.o

wasalamm

thks bro..

zura@iwan said...

@Gieyana

thks shbt...hehe..

zura@iwan said...

@Nureen

macih nureen....

haha..romantik gk kdg2...

zura@iwan said...

@wantie

macih shbtku.....

hahaha..surprise apa weyy....dia duk x mau2....rimas aku.....