♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, March 17, 2011

Kenduri Kahwin Anak Datuk…

Hari ni sekali 3 entry aku update...tu pon sbb autopublish semalam b'tgkus lumus mengarang...lgpun skrg ada gak sesi berebut lappy ngan en hubby....dia nak buat keja sekolah..hahaha...
P1130410
Cite basi gak nie...tapi still baru lg le....weekend baru nie, out frm Penang lagi....lgpon en hubby tak de class so, gunakan kesempatan itu balik kampung.....yehaa.....tingin masakan mak daku...hehe.
Tapi sebelum balik kampung aku....kitaorg bawa My Fil dan adik ipar gi kenduri anak Datuk di Sungai Petani, Datuk nie adalah kawan Fil aku.....jemput Fil aku sampai rumah tue....kalau tak pegi tak syok pulak....lgpun apa slhnya...ku tak penah attend lg kenduri rumah org kenamaan nie..jakun la hg nie..hahaha
P1130416
Datuk Hj Ismail...tak salah aku bekas Setiausaha kerajaan negeri Kedah kut..hehe
P1130412
Besar wooo khemah dier....mcm2 menu adoo, Laksa ado...ABC adoo...semua aku balun....hikss..
P1130414
Nie pengantinnya....hahaha....syg arr, tak dpt snap gambar pengantin baru sbb tgh sebuk kat dalam berposing dalam bilik pegantin...hehe..
P1130417
Rumah Pengantin.....suka aku tgk landskap "Love" tue....
P1130425
Otw balik....dlm paper bag tu ada coklat, sgt sedappppp....pestime ku rasa. Lupa lak nak snap coklat tue..huhu...dah masuk perut baru teringat.....
Selamat Pengantin Baru kepada pasangan pengantin....aku lupa nama pengantin la plak....sorry...hehehe
P1130462
Selingan.....rasmi dressing table baru kt hse weekend kitaorg.....siggah kejap sebelum gerak balik ke kampung aku Selama....


** Autopublish lagi...hehe

18 comments:

wantie said...

photo last tu.. hiksss.

ku ingat hang bergambor dalam bilik pengantin sambil dok belek belek tudung. uper upernya umah sendiri daaaa...

SyaNa said...

cantek baju ko zura
jubah ek??
org kurus pakai ape pn cantek :-)

Sidratul Muntaha said...

ade pun..
huhuhu

alyyani said...

khemah tu menarik perhatian aku. jarang dilihat. anak datuk nye wedding la katakan ye tak? :)

dressing table ko tu cukup besar utk ko melaram kan? hehehe...

Rizziela said...

Bestnya dapat attend kenduri orang besar2 ni kan..makan sure mewah punya

atty's said...

sonok kalau pergi kenduri kawin..mcm2 makanan ada..

Nureen said...

mmg besau la khemah tue.. cantik lak tue..
eh 1st time tgk luv gitu.. mmg cantik

zura@iwan said...

@wantie

hahahaha...wey kalu bilik pgntin lg lawa la...hahaha

zura@iwan said...

@SyaNa

bj raya thn bila ntah....aha jubah tue....hehe...

zura@iwan said...

@Sidratul Muntaha

ahaha
ada la ni.....giler lama x update..huhu

zura@iwan said...

@alyyani

ye la weyyy...mewah khemah tu aku tgk..hehe..

hahaha....cermin bsr...kena duk dpn cermin je la..

zura@iwan said...

@Rizziela

tu arr...ikhlas nk g knuri org kawin kan...hehe...dpt gk le merasa...

zura@iwan said...

@atty's

mmg mcm2 ada kak...yg best tu ABC ada jugak tu..hehe

zura@iwan said...

@Nureen

mmg bsr...meja pon byk..so x de la nk rebut2 tmpt mkn..hehe....

tu arr....cantik love tu..buat masa knuri je..

PinQib said...

LAWA LA POKok hijau tuuu
,,kretip

zura@iwan said...

@PinQib

aha...kretip...

Gieyana said...

Hgpa g kenduri sini yer..Ni kenduri Besan mertua kakak aku...kekeke..diaorang pon da p sini ritu..:D

zura@iwan said...

@Gieyana

Lorr ya ka? kebtlan la kan...ni pon sbb Fil aku kenal la...kwn dia dr dulu..hehe