♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, March 17, 2011

Baru jejak kaki di sini….kelakar la plak…hahaha

Alhamdulillah syukur....berjaya gak daku akhirnya meng"Up" entry terbaru ni...walaupun cite ni sepatutnya diupdate dua miggu yg lepas nie..kakaka......tak kesah lah, asalkan cite je apa2 dalam blog nie....sian plak tgk blog ni dah nak bersawang kan...huhu...dan jeles gak tgk kawan2 sentiasa ada entry baru setiap hari...hikss....
P1130404
P1130405
View ni daku snap dari tingkat 6 flat umahku...di tingkat 6 ni lah ada playground....yg pertama kalinya ku jejaki....kahhh..kahhh..kahhh..gelak pada diri sendiri...adeiii.. Daku ngan suami stay kat sini dah hampir2 4thn lebey tue...tapi ku pun tak sure playground kat floor mana...hahaha..
P1130403
Kerna nak bawa Ain main di playground tue...jadi kitaorg tpksa cari, dapat tau gak akhirnya setelah tanya kat sorang budak yg stay kt flat nie......hehe.. besa la aku mana ada baby lagi....so tak de la nak terjah tmpt cenggini....
P1130406
P1130407
My Sis dan Ain yg kadangkala menjadi peneman setia aku ketika En Suami tsyg pegi ke KL kerna attend class.....nasib baik mereka stay dekat ngan aku....terima kasih sgt2 kakak yg tsyg....
P1130408
P1130409
Ain yg sgt happy dpt main playground walaupun tak byk sgt mainan kt cini..jadilah melepaskan geramnya...hehe.


Moral of story~ kena la rajin terjah menerjah kalu duk tmpt baru, tak pun jgn malu bertanya..hahaha......

** Autopublish entry gak.....kerna masih tak dpt nak berblogging di tmpt kerjaku..huhu

15 comments:

Cik Ila said...

budak2 ckup suke jumpa playground,tp kdg2 org dewasa pn excited jugak.haha

NM02 said...

ha... muncul pun. sekian lama menyepi yek..

Nana said...

pestime aku dgr
playground
ada kt atas
heheh

Ena said...

hehe..

ena pun suka gak kalo leh p playground.. suka main buai.. ekekkee..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

tue dia playground dok ataih sanun...eeeeee gayat la kan.hehhehe

♥MAMASYAZA♥ said...

bebudak kalo jumpa playground, dah tak hengat dunia

zura@iwan said...

@Cik Ila

ye la betui....bdk2 mmg suka...org dewasa ada gk yg excited..hehe

zura@iwan said...

@NM02

aha muncul gk ni...lps ni senyap plak..haha

zura@iwan said...

@Nana

kalu kt png umah flat sllnya cm tu..
playground kt atas...tp x semua la buat cm tu..

zura@iwan said...

@Ena

cini tak de buai la plak..x byk mainan..

zura@iwan said...

@PuRpLeLiCiOUs LoVe

tu arr...duk ataih sinun..gayat ke? x sgt le..

zura@iwan said...

@♥MAMASYAZA♥

mmg kak...nk ajak blk x mo..

Nureen said...

ooo... dok kat cini ghupanya... mmg ada nmpk la PG kat flat tue.. dok kat jln raya pon nmpk

zura@iwan said...

@Nureen

aha...tepi highway tu mmg nmpk...

ALoNa CintamaniszLite said...

kalo bab explore mengexplore tempat2 baru ni...cik abg akak tu mmg rajinnn..huhu..