♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, March 23, 2011

Perghhh Terliur Tengok.....hehehe...

Korang tengok terliur tak? terliur kan.....aku masa buat entry ni...bleh perut duk beriang ria menyanyi....lapar strawberi bersalut coklat, lama tak mkn nie....hehehe. Kalu turun Cameron sure beli strawberi, lps tu...beli coklat cairkan....salut...lazattt...hehehe. Memang feveret cheq nih....strawberi bersalut coklat, ingt Ct Nurhaliza je ke minat....hikss...

Kat Penang mana ada buat style cenggini....nak ada kat Cameron je lah.....tp rasanya kat Tesco ada jual strawberi kut....kira nasib arr...kalau ada, Alhamdulillah rezki......Nak turun Cameron, tak boleh lagi nie....lgpun budget non adooo..........kahhhhhh.....Ada bersuara kat En Hubby Tercinta tue....dia kata nanti kita pegi.......insyaAllah....tak per, I tak kesah.....bila2 pegi pun tak per...janji betui2 free kita pegi....tak rush le....hehehe.


~Sejak lama tak update ni....otak jadi beku plak....so entry akan keluar dgn ceta yg ntah apa2...hahaha...idea dtg melayang2 gitu.....hehehe..


~Ada dua org sahabat yg sedang menunggu hari utk melahirkan baby baru ke dunia ini....pada EL dan Kak Yanis semoga korang slmt semuanya.....ku plak rasa berdebar2.....

20 comments:

Ena said...

a'a la.. nampak sedap.. dah ler ena ni penggemar stoberi.. uhuk!

SyaNa said...

adoii ngancam doowww
wey ko gi cameron naik ikut simpang pulai, pastu turun ikut tapah pastu lajak terus ke KL anta stroberi kt aku sket
hahaa naik CH semata beli stroberi..

atty's said...

kty pun dok meleleh airliur nie..

zura@iwan said...

@Ena

ye...mmg sdp kan...sm arr..pgemar gk..hehe..

zura@iwan said...

@SyaNa

hahaha....
mmg aku sll nek ikut simpang pulai....sbr je kan..apa kata ko nek cameron sm..aku pas stoberi ke ko le..hahaha....

nek sn ..smbil relax2kan pkran weyy..hehe

zura@iwan said...

@atty's

hehehe....sory2...kasi kak tliur dh..

Lieynanilaz said...

terliur sehhh....macam sedap jerk..

Rozali said...

Asalamualaikum Zura

tengah telan air liur niii

Wassalam

zura@iwan said...

@Lieynanilaz

sdp2...try la ...hehe

zura@iwan said...

@Rozali

Waalaikummusalam...

hahaha...bygkan Atuk ngah telah stoberi tue..hehe

fazilzura said...

adoyaii , terliuq ku tgk ...
nnt nak terjah cameron ler, x penah lg bwk akil ke sanun.

yunz_02 said...

mak ai.. sodapnye coklat meleleh2 tu zura...

CuTeMiUt78 said...

nak gak.. ada sesapa yg nak bagi ke..

Amy Syaquena said...

ya allah zura sodapnya..terliur sudah

zura@iwan said...

@fazilzura

hehehe...
terjah la weyy..aku mybe nk terjah gk ni..

zura@iwan said...

@yunz_02

kekeke....tu la psl..leleh yg x thn tu..

zura@iwan said...

@CuTeMiUt78

tu la kak..sapa nk bg ek..hehe

zura@iwan said...

@Amy Syaquena

hahaha...try la Amy...mmg i like..

ALoNa CintamaniszLite said...

stoberi coklat ni akak tak brp suka laa, zura. NTah naper..ntah..
Buah stoberi mmg akak suka...tp suka makan terus cenggitu aje...beli berkotak2 yg 1/2 kilo tu pun leh abes skali ngadap..huhu..

Gi ler CH...tp korang elok ler jgn gi masa cuti skolah..hehe..

wantie said...

memang sodap.. tapi kalau wat sendiri tu, aku celup kesemua dalam coklat. ambik ko..

hahaha..