♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, March 24, 2011

Big Breakfast sekali Lunch daa....

Plan with my colleague dari hari selasa lagi nak breakfast Mcd promotion ni hari nie...so dapat gak akhirnya..hehe..


Menggunakan kupon kt atas ni ye.....beli rm5 je....dpt free 2 big breakfast .....sorang kitaorg byr rm3.15 je...hikss...

Sekali pagi breakfast aku mkn Hash Brown with Tea je....then lunch aku mkn yg balance tue.......tak lalu la plak pagi2 nk mkn byk ni...huhu....then ku x lalu la telur dier....hiksss..

Save aku hari nie.....hahaha...tp lapar nasi la plak.....huwaaaa.....


24 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Zura

jimat duit yer
he he

Wassalam

Fadzillah Kamarudin said...

omak...
melepas nak merasa ni...
sob sob...

CikLilyPutih said...

dah guna pun coupon nie, memang berbaloi betul. kenyang sampai petang

atty's said...

mcd bangi tak tau boleh ke tidak..sbb ada yg kata tak boleh .

mummy_ayu said...

esok pagi plan nak beli b'fast mcd nie..yum yum..

SyaNa said...

oo ko tambah kopi la ek
aku nk pegi ari cuti
ke ari keje jek boleh??

Dee said...

sedapnya BB..pas2 lah kupon tu..hahaha..

zura@iwan said...

@Rozali

Waalaikumusalam Atuk

aha..jimat sket arr....

zura@iwan said...

@Fadzillah Kamarudin

knp melepas nk merasa?

zura@iwan said...

@CikLilyPutih

ye ke? berbaloi kan...hehe

zura@iwan said...

@atty's

eh x leh ke kak? bleh kut....

zura@iwan said...

@mummy_ayu

aha....cpt terjah besok pagi..hehe

zura@iwan said...

@SyaNa

dia mmg set...aku amik tea...
tiap2 ari la...kul 4am - 11am...

zura@iwan said...

@Dee

hehe...amik je print kupon tu Dee...

fazilzura said...

haku pun dh 2 kali makan big bfast ni...

rs nak tibai hari psl abis promot 31hb

Naimah SiDiK said...

bley ke print out jee?? humm tkt kang x lepas kang.. huhu cam teringin nak minum coffee mc'D. mmg mabeles aaaa

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

wow wee sedapnya tadi tengok kat blog ayu...nak try gak la nanti, camne nak dapat voucher ni?

Nureen said...

nak gakkkk.... lama dah x breakfast mcd ni...

zura@iwan said...

@fazilzura

ye ke weyy..aku br sekali try..hehe

aha..smpi 31 ni...leh lg nk pakai ni..hhee

zura@iwan said...

@Naimah SiDiK

print je beb.....try la beb..hehe...aku minum tea...coffe kureng....

zura@iwan said...

@♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥

anje print je ni....td zura dh send kt fb anje...try la print...

zura@iwan said...

@Nureen

hehehe...kita pon lama x nyum3x mcd..sj try set ni...

ALoNa CintamaniszLite said...

nampak menyelerakan sunggoh!!!

wantie said...

ku dapat gak. baru jer jap tadi my nak sedara e-mailkan.