♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, July 1, 2010

Buat Ke Dua Kalinya

hai....kembali ke sini dengan cerita jalan-jalan cari makan lagi, bosan ler korang yer asyik2 cerita makan jerk..tak per arr asalkan berhapdet juga blog ku ini yang hampir nak bersawang dah nie....

Yesss buat ke dua kalinya aku ke sini, tapi kali nie bersama family bahagia NI. Rancangan yang diatur oleh encik2 suami kitaorg untuk makan malam bersama di Puncak Mutiara Cafe pada malam Selasa lepas....hehehehe..

Aku datang lagi cini....
Tapi try menu len plak.....nasi briani daging kambing...
Aiskrim wif Tapai....sedapppp....
Maceh ye banjer isteri2 korang.....hehehe...nnti plan lg yer...
Kipas cinonet ni pon aku snap gk....sbb cute....kekeke..
Weols berempat.....aikkkk mana Nureen???ni haa Nureen...tak mo amik gmbr...men ngan teman setia dier cik beskal....hahaha...
Peace aku yg tak m'jadi plak.....syokkk mkn smpi fenin penangan daging kambing...kakakaka...
Keindahan malam di sana.....yg santai & angin yg b'tiup sepoi2 bahasa m'bawa wangian segar dari ladang......kahhhhhhhhhhh.....


~tak sempat lagi nak melawat2 ladang kali nie...keadaan di waktu malam membantutkan penglihatan..kekekee..kalau waktu siang sonok sket...nanti bila2 bleh gi lg...hahahaha...

16 comments:

alyyani said...

cubaan komen kali ke-2.. aih, blogspot mengong. nmpk santai dan rileks je korang time ni kan. ye la, masing2 penat lepas kerja kot eh. eh pandai2 je aku. hehe.. nureen gi retoran tu bawak basikal ke?

Cik Wanie said...

kat mana tempat nie kak,
kat penang ker?
nampak mcm menarik jer...
hihihihi:)

zura@iwan said...

alyyani~

bagus2 cuboan yg ke dua bjaya...kakaka...

aaa mmg santai...tmbh2 penat lps kojer...mata pon letih sket..kakaka

aaa mmg peneman setia dia la tu...ke mana sj bw beskal tu...kekeke

zura@iwan said...

Cik Wanie~

aaa Penang belah sbrg wanie, kat Penanti..nnti bila2 mai png lg sure kena terjah yer...

Ieda Al-Habsyi said...

rindu akak!! nape jarang update?? :)

mamamiera said...

bestnye mkn mlm partner.. tpt best lak tuh.. lame xnmpk ko zura.. cam smakin sihat je nmpknye.. mkn sedap slalu eh.. =p

el said...

hahah sakan korg eh
sure mlm2 tido mengembek jek kahkahkah
kentut pun bau busuk muahahahaha
mmg hapening kt situ kan
bila nak g lg ni

zura@iwan said...

ieda~

rindu ke....ala x de cite mnarik pon...tu yg x hapdet sgt...hehe

zura@iwan said...

mamamiera~

aaa mkn ramai2 best gk..hehehe...tmpt mmg santai je tau...
ye la lama zai tak siggh blog zura tu yg nmpk berisi yer...kekekeke. ala bj zura pakai tu nmpk cm berisi sket...kahhhh

zura@iwan said...

el~

tido x de masa nk mngembek la wei...pengsan sbb kena penangan daging kambing tue....kakakaka...

uitt nnti bila2 jom arr gi...hehe

Gieyana said...

kekeke..mmg best kan p makan kt sini although aku memilih giler nk makan..smpai pening tgk menu..tu x makan kambing! kalau idak bertambah2 pening..kakakaka..next time kita set len...

nureen baik benor ngan hang..siap pegang2 tangan g..kalau lama g mesti dia dera hang...kekeke

zura@iwan said...

Gieyana~

santai je tmpt tu....tu yg suka tu...hehehe....tu la pening nk pilih noh byk sgt menu dier....insyaAllah len kali bleh terjah lg...hehehe

tu la psl.....lama2 smpi duk men pegang2 tgn ler...lama2 lg aku kena dera la gamaknya...

ppb_ppkp said...

woweeeeeeeeee..harosskahhhhhhhh daku mengajak en suami terjahhh.. kahhhhhhhh..zura hang ni kasi aku terliur laaa...
jauh x dari susur keluar.. area mana tu>?????senang nak cari ke rest tU???

wantie said...

lama tak masuk bloh hang and komen. mahap yer. malazzzz melanda.

Amboi dah dua kali hang terjah kat sini noh. Aku yang dok rancang tak jadi jadi.

zura@iwan said...

ppb_ppkp~

ajak la si suami mu gi terjah best tu....hikss...sowi aku bg hg tliur plak ek....hehehe...

kalu tau area Penanti, BM tu x de hal kut....tp kalu nk gtau jln2 dr susur kuar tu aku x sure plak...srh laki hg rojer2 laki aku la tnya...

zura@iwan said...

wantie~

tu la psl...ni plan si somi la nk bw bini gi mkn...hehehe...

nnti hg nk gi bila2 bleh aje....ajak aku sekali...kahhhh