♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, July 29, 2010

Lucky Draw @ Cerita-Ceriti Ibu Ayra

Salam...tengelam timbul je blog daku ni kan....so hari ni ieda ada tag haku, jd utk bg blog aku ni b'hadpet sket aku layannnn je la...thks ye ieda...mn tau lucky haku dpt FM.



Syarat-syaratnya mudah saja:
1. Kena jd follower blog Cerita-Ceriti Ibu Ayra sepanjang Lucky Draw ini berlangsung ~ Done

2. Letakkan blog
Cerita-Ceriti Ibu Ayra dalam bloglist anda. (jugak sepanjang Lucky Draw nih berlangsung saja) ~ Done

3. Buat satu special entri tentang
Lucky Draw nih dan perlu link terus ke entri ini. Dalam entri tersebut, sila berikan komen/pendapat/idea anda untuk blog Cerita-Ceriti Ibu Ayra nih dan tag kawan2 anda untuk join. The more the merrier!
Okiess...ekceli blog Ibu Ayra ni br je haku masuk...gara2 si ieda yg rajin m'tag haku....so x per, bleh menambahkan ramai kenalan lg kan...moga lps ni selalu2 la jenguk2 yer....haku dah jenguk2 blog Ibu Ayra ni...nice blog dier...and mempunyai zuriat yg sgt cute....hehe..Ibu Ayra dgn bermurah hati nak buat Lucky Draw ni, insyaAllah jika ada rezki aku dpt la FM yg cute2 nie.. Tak nak tag sapa2 bleh...hehe..

4. Letakkan banner
Luck Draw @ Cerita-Ceriti Ibu Ayra di sidebar blog anda dan linkkan terus ke entri ini~ Done...

5.
Luck Draw akan bermula dari sekarang sehingga 8 Ogos 2010 (11.59malam).



12 comments:

Dee said...

good luck zura!!

Ibu Ayra said...

thanx dear, sudi join.... gudluck!

zura@iwan said...

Dee~

thks dear...ada mood nk join lak..sj suka2..

zura@iwan said...

Ibu Ayra~

thks juga....suka2 nk join, bhapdet gk blog ni..hehe

Farra Dhelina said...

gdluck! ;-)

mamamiera said...

gud luck bebeh...

Gieyana said...

Uits..rajin2..gd luck..ku nk wat entry nie pon x sure sempat ka nie..Ieda pon ada tag aku...adeeiii!

[S]itie [B]Um [B]Um said...

moga menang hendaknye

zura@iwan said...

Farra~

thks dear....

zura@iwan said...

mamamiera~

maceh babeh...ahakss..

zura@iwan said...

Gieyana~

buat2...tu arr ieda tag hg gk...hehe...sm2 kita mcoba...hapdet gk blog aku ni..hahaha

zura@iwan said...

Siti BUm Bum~

insyaAllah...kalu ada rezki kan...