♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, July 19, 2010

Weekend ~ Xtvt Balik Kampung....

Salam you alls...hari nie haku mempunyai kerajinan utk menghapdet blog yg tak lama lg nak b'sawang dah nie, naseb baik dpt diselamatkan dr trs lenyap.....hahahaha....

Story mory aku kali ni, mcm biasa la kalu ada xtvt menarik br nk hapdet.....and kalu rajin ler. Bukannya apa, sejak 2-3 bln lps....mood nk bgmbr kureng arr...kalu nak story tak de gambar tak best, kita ni bkn pandai b'cerita sgt kan....org boring lak nnti...hehehe...

Ok2...back to the story lah, melalut dah eden ni....

Weekend baru ni, t'sgt la penuh xtvt kitaorg....rush jugak...sbbnya balik kedua2 kampung halaman, selalunya jarang buat cenggitu. So petang jumaat tu, after work balik rumah siap packing2 brg bagai....ye la kitaorg b'dua je senang la sket dan2 tu bleh siap, then trs cergas balik ke kampung aku smpi pon dah gelap suasana....hehe.

Sabtu tu kitaorg celebrate besday Ain anak saudara aku sorang nie, ekceli besday Ain 11 july hari tu...tp dah kali ni br ada peluang nk buat so disambut sekali ngan besday abg ipar aku. Hasil kreatif mak tsyg buat kek ni......

Tungkus lumus kitaorg anak banak masak utk hari tu.....nasi hujan panas, ayam goreng, sambal daging, udang sambal dan acar timun.....mmg bestttt.....kenyang tul ari tu...

Selamat menyambut ulangtahun kelahiran utk Ain (3thn) ngan Abah Ain sekali yer....

Mr Hubby yg sonok melayan si chubby nie....Amar Danish a.k.a Sepupu aku...hehe
I loikee this pic......
Tengok....chubby yer dier....geram haku.....
Ain tak mo senyum......MakNgah dia yg hover tau.....hahaha..
Meh i nak suap you......malu2 plak...hehehe

Suka juga gmbr ni............(tumpang bgmbr gedikss ngan Amar jap ler...hehe)



~Xtvt strsnya....kitaorg balik kampung hubby lak.....mkn doyan & pulut smpi fenin...hahaha...so tggu next n3 yer.....~

10 comments:

leadleedeea said...

waaaa... Amar tu comel gilerrrr~!!! rasa nak cubit2 pipi dia....hehehee~!!!

[-suziey-] said...

wei bak sket kek..sedpnya...

mangaih..comel btl amar..gebusss

Gieyana said...

Hepi belated besday utk Ain yer...

Cantik last two picca tue..sweet jer!

zura@iwan said...

Lead~

tu arr lead...akak syg nk lps dia tu...gerammmmm chubby sgt...hehe

zura@iwan said...

suziey~

nk kasi ko kena dtg umah mak aku ler...hehehe...

tu arr...gebuss kan..hehe

zura@iwan said...

Gieyana~

maceh untie gie...hehe..

tu la psl...aku suka picca tu...hb yg snap tu..hehe

wantie said...

best noh kakak ko dapat anak sepasang.. geram gak aku nengok.

tapi lagi berliur aku tengok juadah tu..

wantie said...

mahap mahap tak baca abis tadi. sepupu ko ke si AMAR tu. ku ingat adik si Ain.. sowieeeee....

zura@iwan said...

wantie~

hahaha...anak mk saudara aku tu....aka spupu la...hikss

mmg sedap bila mak msk kan...

zura@iwan said...

wantie~

tu arrr...x abis bc trs nk komen...kahhhhh