♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, July 2, 2010

Dah Tak Boleh.....huhu....

Just nak gtau kengkawan nie....haku dah tak boleh nak buka blogspot or berYM dah kat opis nie ha...so nak review cite kengkawan kt opis tak boleh dah ler. Facebook still diaorg tak blocked lagi ler....selamat juga ler tp tak leh chat plak...huhuhu...bosannn jugak ler.......

Kalau kat rumah harap ler aku nak beronline sangat...ikut kepada kerajinan...kekeke...byk commitment la konon....hahahaha....

So bila2 free baru boleh aku terjah blog kengkawan yer....ada komen2 kengkawan yg aku tak leh nk komen tu, nnti balik umah baru aku reply k....thanks kerna sudi menjenguk blog haku yg tak sbrp ini yer......

Jumpa lagi yer.......

10 comments:

mamamiera said...

hmmm same zai zura.. start bln aritu blog di block.. fb n yahoo okeh lg.. kalo nk download pon xbleh.. tu lah zai bela beruk band skrg nih.. online kat umh time memalam jer.. huhuu.. pi lah bela beruk ye zura ...

zura@iwan said...

mamaiera~

zura blogspot & web2 yg x related ngan keja mmg x leh masuk...fb bleh tp chatting x leh..huhu....
kt umah zura x yh bela beruk pon...dh ada free wifi...hikss..

fazilzura said...

salam ..


BEB , bkn ko jek .. AKU PUN SAMOOOOOOOOOOOOOOOO

tu yg mlm je leh bukak .. tensen betui ler..
ampeh kan .. dr staf2 bergayut tingi kan bil tepon , baik le kasi tenet.. skugr2 nye staf melekat depan pc

Gieyana said...

kekekeke..kena cuti la time opis our layan blog..cam aku gak ler..malam2 jer kalau rajin br masuk..tu pon kdg2 jd silent reader jer psl x dan nk komen..huhu

zura@iwan said...

fazilzura~

ooo ko pon sama ke....adeiiii leceh betui kan...bleh la relax2 layn tenet kalu x de kojer...kekeke..

aku mlm jaran nk on9 beb...mls...time betui2 free br leh on9...

zura@iwan said...

Gieyana~

tu la psl....cuti dr blogging la...dh le sblm ni pon mmg mls nk hapdet blog....
mlm2 ikut keadaan plak nk on9...huhu...

wantie said...

Sib baik aku still boleh layan. partner cuti 2 minggu. bergediks gediks la aku dok layan YM.

Tapi yang penting kerja mesti jalannnnnn...

zura@iwan said...

wantie~

tu la..x leh nk bgedik gedak bYM ngan hg la...huhuhu....

kerja mmg kena jln...idak duk tang tu je la...

ALoNa Cintamaniszlite said...

laa..tak boleh berblog kat ofis? ber YM pun??

nsib baik fesbuk leh masuk..cuma takleh nak sembang ye??
nsib baik ler pulak leh komen2 ye..hmm

tu mesti sbb pihak berkenaan pun nak berfesbuk tu..tu yg dia tak blok fesbuk, hahaha

Blog pasal diorg takde..ngee

zura@iwan said...

kak Alona~

br ni boleh plak la kak blog nie....cuma YM ngan chat kt FB je tak leh..hikss...

FB bleh la......sbb ramai yg guna FB ni...hehehe...